pachnąca
Fanka BB :)
Maggi - u mnie jest tak, że zajęcia teoretyczne są co tydzień przez 5 tygodni, a ćwiczenia dwa razy w tygodniu dodatkowo (można na nie chodzić w ramach szkoły rodzenia, ale są trochę jakby oddzielnym trybem). W zasadzie nie wiem czy mam zakaz - w piątek będę na wizycie u gina to go zagadnę. Ale sama widzę, że za bardzo to się nie naćwiczę, bo ledwo się ruszam przez te bóle miednicy i pachwin. Ale może zawsze ruszę się cokolwiek jak gin mi pozwoli.
Tigla - to dziwne, że dopiero od 30 tc zalecają szkołę rodzenia
Wydaje mi się, że w przypadku bliźniaków to trochę za późno, bo na końcówce to nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć - szpital, leżenie i ogólnie mało wysiłkowy tryb życia.
Mój ABC Design jest w kolorze czarnym (albo głęboko czekoladowym - w zależności od tego jak światło pada tak wygląda) z pomarańczowymi wstawkami. W sumie jak już go kupiłam to się zaczęłam zastanawiać, że mogą się gondolki nagrzewać..
Tigla - to dziwne, że dopiero od 30 tc zalecają szkołę rodzenia
Wydaje mi się, że w przypadku bliźniaków to trochę za późno, bo na końcówce to nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć - szpital, leżenie i ogólnie mało wysiłkowy tryb życia.Mój ABC Design jest w kolorze czarnym (albo głęboko czekoladowym - w zależności od tego jak światło pada tak wygląda) z pomarańczowymi wstawkami. W sumie jak już go kupiłam to się zaczęłam zastanawiać, że mogą się gondolki nagrzewać..