Różyczka82
Fanka BB :)
Sodie - trzymajcie się dzielnie w szpitalu, na pewno szybko czas zleci - najważniejsze żeby córcia wyzdrowiała - a i Ty masz czas na dojście do siebie 
Nnatalie - witaj na forum - tak jak dziewczyny piszą...czas tak szybko leci w ciąży - ja dopiero co test robiłam a już 22tc leci... Także chwila moment i Ty będziesz tu miała największy brzuszek
A co do wózka - my kupujemy jeden za drugim węc Ci nie pomogę...
Elala - powodzenia podczas podglądania Maluszków - my z tymi imionami nadal się nie zdecydowaliśmy - niby jest czas jeszcze ale jakoś tak głupio jak już znamy płeć zwracać się do nich bezosobowo
Netka - dzięki Bogu że nic się koniec końców nie stało...masakra jakaś
Co do pasów - ja pod brzuchem zapinam - jak najniżej się da. Wychodzę z założenia że lepiej mieć zapięte niż bez pasów jeździć w razie czego...(tfu tfu tfu)
Tigla - na Twoim miejscu bym pojechała do lekarza z tym palcem jednak...
A u mnie zgagi ciąg dalszy :/
Nnatalie - witaj na forum - tak jak dziewczyny piszą...czas tak szybko leci w ciąży - ja dopiero co test robiłam a już 22tc leci... Także chwila moment i Ty będziesz tu miała największy brzuszek
Elala - powodzenia podczas podglądania Maluszków - my z tymi imionami nadal się nie zdecydowaliśmy - niby jest czas jeszcze ale jakoś tak głupio jak już znamy płeć zwracać się do nich bezosobowo

Netka - dzięki Bogu że nic się koniec końców nie stało...masakra jakaś
Co do pasów - ja pod brzuchem zapinam - jak najniżej się da. Wychodzę z założenia że lepiej mieć zapięte niż bez pasów jeździć w razie czego...(tfu tfu tfu)Tigla - na Twoim miejscu bym pojechała do lekarza z tym palcem jednak...
A u mnie zgagi ciąg dalszy :/
Jeśli jednak jesteś w 100% przekonana co do jeden obok drugiego to wydaje mi się, że najlepszą (wg mnie) opcją jest Freestyle Twins