• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Tigla proponowali ale się nie zgodzilam mam 27 lat. Ale ta ginka sama powiedziała, ze skoro wyniki usg są świetne to na te z Pappa mam nie patrzeć....więc po co je robili, nawet nie zapytali czy chce takie badanie, a ja myslałm ze to zwykłe badanie krwi. Dziś zapytam mojego gin czy mogli mi takie badanie zrobić nie informując mnie o tym, zawsze myślałam ze pappa to jest ta aminopunkcja....tylko nerwów sie najadłam....

A ten palec nadal Cie boli? Moze warto pojechac z tym do lekarza, przynajmniej kasa z ubezpieczenia wpłynie :tak:

reklama
Ja prałam po prostu w płatkach mydlanych.
Matko wypiłam na śniadanie herbatę z cytryną, bo tak mi się chciało i teraz mnie zgaga po prostu zabija :-(

Sodie życzę Ci żeby Pola jak najszybciej do zdrowia wróciła
Tigla współczuję palca :-( może okłady jakieś pomogą?
Bibiana jeśli mogę spytać to jesteś rocznik 85 czy 6? a pytam bo ja 84 :-p

Pachnąca na te całe bóle miednicy poczytałam że może pomóc dieta bogata w żelatynę, od czwartku codziennie jem galaretkę i naprawdę już mogę normalnie chodzić nawet wróciłam do swojego tępa chodzenia :-) więc jak na razie pomaga i mam nadzieję, że już tak zostanie
Natalie witaj :-)

Zenia - dzięki za namiar na allegro:-) właśnie przed chwilą przylazła mężusiowa koszulka. Fajna :tak:
2013-02-27 10.53.24.jpg

Bibiana świetny ten wózek ale mnie na niego nie stać.

Hakima jeśli możesz to napisz swoje wrażenia z posiadania takie bryki.

Marcysiowa - my kupiliśmy używany w dobrym stanie + 2 foteliki MaxiCosi z adapterami. Cały komplet kosztował nas 2800. Pewnie można by coś taniej znaleźć, ale ten był dosłownie 20 km od nas. (fajny był tfk twinner- koło szczecina za 2000), ale jakby doliczyć paliwo i czas na dojazd, to na to samo by wyszło.

Dziękuje dziewczyny za słowa wsparcia:*
Co do wózka do ja ostatnio widziałam wozek firmy implast 2w1 za 1900w promocji..wiec jeśli nie znajdziemy nic innego w tej samej cenie to kupimy ten;) ja niestety nie pracuje wiec nie stać nas na wozek za 4000:/

reklama
Lilonka mi też się podoba, a mojemu jeszcze bardziej :-D:-D:-D

natalie może popatrz na używane? Ja też mam zamiar używany kupić bo potem chcę jak najszybciej przejść na parasolkę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry