reklama

Ciąża bliźniacza

Tigla proponowali ale się nie zgodzilam mam 27 lat. Ale ta ginka sama powiedziała, ze skoro wyniki usg są świetne to na te z Pappa mam nie patrzeć....więc po co je robili, nawet nie zapytali czy chce takie badanie, a ja myslałm ze to zwykłe badanie krwi. Dziś zapytam mojego gin czy mogli mi takie badanie zrobić nie informując mnie o tym, zawsze myślałam ze pappa to jest ta aminopunkcja....tylko nerwów sie najadłam....

A ten palec nadal Cie boli? Moze warto pojechac z tym do lekarza, przynajmniej kasa z ubezpieczenia wpłynie :tak:

reklama
Ja prałam po prostu w płatkach mydlanych.
Matko wypiłam na śniadanie herbatę z cytryną, bo tak mi się chciało i teraz mnie zgaga po prostu zabija :-(

Sodie życzę Ci żeby Pola jak najszybciej do zdrowia wróciła
Tigla współczuję palca :-( może okłady jakieś pomogą?
Bibiana jeśli mogę spytać to jesteś rocznik 85 czy 6? a pytam bo ja 84 :-p

Pachnąca na te całe bóle miednicy poczytałam że może pomóc dieta bogata w żelatynę, od czwartku codziennie jem galaretkę i naprawdę już mogę normalnie chodzić nawet wróciłam do swojego tępa chodzenia :-) więc jak na razie pomaga i mam nadzieję, że już tak zostanie
Natalie witaj :-)

Zenia - dzięki za namiar na allegro:-) właśnie przed chwilą przylazła mężusiowa koszulka. Fajna :tak:
2013-02-27 10.53.24.jpg

Bibiana świetny ten wózek ale mnie na niego nie stać.

Hakima jeśli możesz to napisz swoje wrażenia z posiadania takie bryki.

Marcysiowa - my kupiliśmy używany w dobrym stanie + 2 foteliki MaxiCosi z adapterami. Cały komplet kosztował nas 2800. Pewnie można by coś taniej znaleźć, ale ten był dosłownie 20 km od nas. (fajny był tfk twinner- koło szczecina za 2000), ale jakby doliczyć paliwo i czas na dojazd, to na to samo by wyszło.

Dziękuje dziewczyny za słowa wsparcia:*
Co do wózka do ja ostatnio widziałam wozek firmy implast 2w1 za 1900w promocji..wiec jeśli nie znajdziemy nic innego w tej samej cenie to kupimy ten;) ja niestety nie pracuje wiec nie stać nas na wozek za 4000:/

reklama
Lilonka mi też się podoba, a mojemu jeszcze bardziej :-D:-D:-D

natalie może popatrz na używane? Ja też mam zamiar używany kupić bo potem chcę jak najszybciej przejść na parasolkę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry