Bojka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dobrze ze jestes pod wlasciwa opieka! Dzieki za info o skurczach, bo ja tez nie wiem jak to rozpoznac. Dzieci bardzo często mi się preza, ale z tego co piszesz, chyba jeszcze nie mialam zadnego skurczu.
Miss- uśmiałam się z twoich rozterek a proros moczu
Lilonko- ja tez maluchom tlumacze, na razie sa grzeczne i słuchają się mamusi

podoba mi się ten rezim u twojej kolezanki

marze o takim
Tigla- biore clexane i nienawidze tych igiel! Tyle bralam zastrzykow w zyciu ale te sa bardzo nietajne przez te cholerne igly, starsznie sa grube! Az dziwne ze do zastrzykow podskórnych az takie sa potrzebne… robie sobie na zmiane w te faldki nad kolanami i strasznie smiesznie wyglądają moje nogi, bo mam korale z podskórnych wylewow

jak maoryski tatuaż

Wizyte mam 14, wiec dowiem się jak podziałała clexaane i medargin 3x dziennie. Podobno razem bardzo dobrze działają na odzywianie dzieci.
Dla mnie spacerek to tylko moim żółwim tempem do pobliskich sklepikow. I nigdzie dalej, bo jeśli sprawdzi się czarny scenariusz lilonki, ze zmiany w macierzyńskim wejda dopiero od 1 stycznia 2014, to będą dotyczyly mam bliźniaczych które urodza po 22 kwietnia. U nas bylby to 38tydz, wiec niby da się zrobic, ale trzeba się oszczędzać..
Dominska- do którego szpitala cie wysylaja?