lilonka
Smerfikowa mama
Tigla - ja zamówiłam dwa takie prześcieradełka, żeby mieć na start, są miękkie i miłe, ale niezbyt grube i sama zastanawiam się ile prań wytrzymają. Do tego mam jeszcze podkładki pod prześcieradło (Motherhood - Podkładka pod prześcieradło 75x90cm - Merlin.pl) , ale z wierzchu są takie milusie flanelowe, że myślę, że awaryjnie mogą też być używane zamiast prześcieradła...
Co do komód i przewijaków to niestety ograniczają nas warunki mieszkaniowe (2 pokoje w bloku), więc "bazą" do przewijania i pod wanienkę będzie najprawdopodobniej zwykły stół. Bardzo zazdroszczę i gratuluję mamusiom, które mogą urządzić dzieciom cały osobny pokój, pewnie nieźle bym poszalała przy takiej aranżacji
, no ale u nas w grę wchodzi tzw. kąt dziecięcy, hehehe, więc szaleństw nie ma.
Asiek - witaj w klubie - u nas też 2 pokoje, a dodatkowo sypialnia bardzo mała, więc mamy szafę na wymiar i komodę, żeby pomieścić wszystkie ubrania i ubranka:-) też mamy takie podkładki pod prześcieradełka - na razie 2 - jak się sprawdzą to dokupimy
Ja się nawet zastanawiam gdzie wanienkę będę trzymać
plan jest taki, żeby wsadzić ją do wanny. Ale jak maluchy będą siedzieć stabilnie to kupimy krzesełka do kąpania.
. Bardzo zazdroszczę i gratuluję mamusiom, które mogą urządzić dzieciom cały osobny pokój, pewnie nieźle bym poszalała przy takiej aranżacji