Maggi - ładna kluseczka weszła do zlewu 
Własnie ze względu na oszczędność miejsca poszukuje optymalnego rozwiązania pt. wanienka z przewijakiem i tak mi wpadł w oko ten "kombajn". W łazience jak sie poprzestawia to akurat by weszło i nie trzeba nosić pełnej wanny wody. A tak sobie myślę jak podrosną to do dużej wanny zawsze można już wrzucić. Mamy taką narożną z miejscem aby usiąść, zawsze to łatwiej.
Udało mi się kupić okazyjnie 2 łóżeczka drewniane wymiar 120:60 cm Piętrusa model Alek wraz z materacykami i ochraniaczami za 100 zł za sztukę, także przynajmniej temat spania mam z głowy
Materace gryka/kokos/pianka i wyglądają bardzo dobrze. Została pościel i tu pojawia sie zawrót głowy ...

Własnie ze względu na oszczędność miejsca poszukuje optymalnego rozwiązania pt. wanienka z przewijakiem i tak mi wpadł w oko ten "kombajn". W łazience jak sie poprzestawia to akurat by weszło i nie trzeba nosić pełnej wanny wody. A tak sobie myślę jak podrosną to do dużej wanny zawsze można już wrzucić. Mamy taką narożną z miejscem aby usiąść, zawsze to łatwiej.
Udało mi się kupić okazyjnie 2 łóżeczka drewniane wymiar 120:60 cm Piętrusa model Alek wraz z materacykami i ochraniaczami za 100 zł za sztukę, także przynajmniej temat spania mam z głowy
Ostatnia edycja:

jej wy to prawie wszystko pokupowane albo co najmniej wybrane macie a ja ciagle w lesie.
. Do tego maluszki mniej ruchliwe, czuje ze sieruszaja ale jakby mniej (a corecze to tylko tak sporadycznie wyczuje jak teje na brzuchu trzymam). Juz nie moge doczekac sie wizyty w piatek - jakos dopada mnie powoli czarnowidztwo.
Piękna waga chłopaków - są trochę więksi niż moje maluchy w podobnym czasie:-)