reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny:-)
Najlepszego wszystkiego w Nasze swieto Wam i sobie zycze:-) glownie to wytrwania do 36tyg co najmniej:-)
U mnie maz z pieknym storczykiem w szklanej tubie zawital juz o 10 rano.. Szok ;-) taki sliczny ze chyba dokupie drugiego do pokoju dzieciaczkow. Powoli zaczynamy urzadzac :-)
Gratuluje Bojce i Anice maluszkow i zycze szybkiego powrotu do domku.
U mnie jak u Marcysiowej dwoch blizniakow z pod blizniakow;-) maz raczek. Gdybym wytrwala do terminu z OM to urodzilabym w 30 urodziny mojego emka dwa raczki... Az taka optymistka jednak nie jestem;-) ze mnie strzelec..
Buziaki dla Was i czekamy na kolejne maluchy zdrowe i silne.

reklama
Bojka - moje gratulacje i najlepsze życzenia!!!
Anika - szybkiego i szczęśliwego powrotu do domku!!!
gotadora - witam nową mamusię!
Onlyone - dobrze, że to nie infekcja i że lekarz rozsądnie skierował małego na badania, lepiej posprawdzać wszystkie opcje niż drżeć ze stresu w domu, a trzymam kciuki, że wszystko pozytywnie się wyjaśni!
Sodie - fajnie, że się odzywasz i że już się klimatyzujesz z dziećmi w domku!

a wszystkim Wam składam ciepłe życzenia, a właściwie dołączam się do życzeń lilonki, bo świetnie to ujęła :happy:

Czas tak szybko płynie, wydaje mi się, że ledwie ledwie dołączyłam do tego forum z duszą na ramieniu, a tu już kilka miesięcy minęło i tyle z Was będzie się "rozpakowywać" w najbliższych tygodniach...

Dokladnie Asiek - czas szybko plynie :-) a pierwsza 10 wygląda tak:
1. Margaret
2. Sade
3. Miss Cinname
4. Agus86 (ale ona rzadko pisze u nas, więc wątpie żebyśmy cokolwiek wiedziały o jej maluchach - ale dodałam żeby być dalej w kolejce ;-))
5. Lilonka:szok:
6. NovaMama
7-8 Tigla i Kretowinka :-)
9. Eevlee :tak:
10. Asiek :tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego Dnia! I najwazniejsze zyczenie by sie spelnilo - donoszenie u urodzenie zdrowych, pieknych dzieci :-)
Bojka- gratulacje świezo upieczona mamusiu!
Anika- wracajcie szybciutko do domku!

Onlyone- dobrze, ze wyjasnilas watpliwosci. W szpitalu zajma sie synkiem najlepiej i mysle ze szybko rozwiaza problem.

Lilonko. No i stalo sie. Widnieję i ja na liscie porodowej. Szok!!!! Pomalu czas uswiadamiac sobie, ze niedlugo kruszynki beda chcialy wyjsc na swiat :-)

Lilonka dziękuje za listę pierwszej dziesiątki, szczególnie dla mnie jest bardzo przydatna, dzięki niej łatwiej mi będzie Was wszystkie poznać i kibicować :-)

reklama
Kuuurcze chciałabym już być na tej liście;-)

Palam - no bez takich proszę. Grzecznie czekać na 36 tc:tak: A przed Tobą to jeszcze kilka babeczek jest: Marcysiowa, Pachnąca, Elala i pewnie ktoś tam jeszcze:-) bo nie wszystkie regularnie piszą.

Lilonko. No i stalo sie. Widnieję i ja na liscie porodowej. Szok!!!! Pomalu czas uswiadamiac sobie, ze niedlugo kruszynki beda chcialy wyjsc na swiat :-)
Dokładnie Eevlee - nadejszła Twoja pora, żeby wskoczyć na listę :-)

Lilonka dziękuje za listę pierwszej dziesiątki, szczególnie dla mnie jest bardzo przydatna, dzięki niej łatwiej mi będzie Was wszystkie poznać i kibicować :-)

Gotadora - proszę bardzo. Jak na razie jesteś naszą najmłodszą ciężarówką:tak:
ojej :laugh2: widzę lilonka, że już mnie dodałaś, aż ciarki przechodzą...
Asiek - i Twój czas się zbliża pomału

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry