reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
gotadora-witam nowa mamusie:))
miss- to musi byc niesamowite uczucie wiedziec kiedy dokladnie pojawia sie malenstwa na tym szalonym swiecie...:)ja zyje z dnia na dzien. tylko mnie cos zakluje juz lece do toalety:D
sodie- piekne malenstwa. Dam ci rade, a ty zrobisz co zechcesz oczywiscie:) Nie przyzwyczajaja malutkich do spania z toba, do tego, ze czuja twoj zapach itp. Ja tak robilam w pierwszej ciazy. Bylo mi po prostu wygodnie miec mala przy sobie. To byl blad. Dziecko tak sie przyzwyczailo, ze nie mialalm chwili dla siebie, bylam ciagle niewyspana, a ona nie zasnela jak mnie nie bylo obok. Dzis ma 4 lata i DOPIERO od 2 tyg spi w swoim lozku...masakra:)
anika-powodzonka! Obyscie szybko wrocili do domku. Swoja droga nie moge znalezc na forum jak duze urodzily sie dzieciaczki i w ktorym tyg...:/ cos przeoczylam, albo ta ciaza juz do konca mi rozum odjela:P

margaret ja pierwszym synkiem tez spalam do poki sie maluchy nie urodzily ale. A potem spalam z blizniakami a teraz Milenka spi w lozeczku a ja spie z Maksikiem i chetnie bym dalej z dwojka spala bo poprostu to uwielbiam :)) Dzieci szybko rosna i za nim sie obejże a beda do szkoly chodzic tak ze staram sie korzystac z kazdej chwili kiedy sa takimi rozkosznymi bobaskami :) A myśle ze wiecej dzieci nie bedziemy miec tak ze korzystam ile moge :) A dla siebie bede miec wiecej czsu po 30 to juz nie dlugo :)

mona0008- zgadzam sie co do tego uciekajacego czasu, checi nacieszenia sie dzieciaczkami., ale... moja mama ma 47 lat a moj najmlodszy brat 12:D i dalej sie nie moze rozstac z jej lozkiem... mama chodzi jak widmo po nocy, tego baaardzo chce uniknac;)

Margaret - z tym spaniem to też sobie jakoś koduję i się tylko zastanawiam jak wyjdzie w praktyce...co do wiedzy o terminie to z jednej strony jest jak z gwiazdką - czekasz i wiesz na co i kiedy, z drugiej jednak strony wszystko się może zdarzyć i i tak jest strach czy się samo nie zacznie itp...A jak szukasz wątku o tyg i wadze bliźniaków to wejdź na forum "Mamusie bliźniąt, trojaczków..." i zamiast na subforum "Ciąża bliźniacza" wejdź na "W którym tygodniu i z jaką wagą..."

Lilonka - chyba masz rację:baffled:. Dzisiejszy news kompletnie mnie rozkojarzył...
Co do wagi maluchów Aniki to nie napisała mi nic, może Maggi coś wie? A w którym tygodniu? Z suwaczka wychodził 37 tydzień.

Onlyone - mam nadzieję, że masz dobre wieści!

Bojka - jak u Ciebie?

Dziewczynki co do wagi dzieciaczków Aniki to niestety nie wiem:/
Przed chwilką odebrałam wiadomość od Bojki :-) jest już szczęśliwą mamusią Lenki i Tomka:)dostała skurczy i zrobili cc, dzieciaczki mają po 2700 i 2500 więc całkiem ok jak na 34 tydzień jeśli dobrze pamiętam. Lenka jest pod respiratorem a Tomek ma Cpap - nie wiem co to takiego:(. Trzymamy kciuki żeby dzieciaczki szybko doszły do siebie i były przy mamusi:-) Bojka a tobie wielkie gratulacje:happy:

Ostatnia edycja:
Maggi - ale wieści!!!!

Bojka
- Wielkie Gratulacje!!!! Takie same, jak zaskoczenie!!!! Teraz tylko dobra energia dla Twoich maluszków!!!! A waga imponująca!!!!!

Czyli teraz czekamy na Was, Sade i Margaret!!!:-) Potwierdźcie tylko proszę, że macie do którejś numer telefonu, żebyśmy miały rękę na pulsie!!!!

reklama
Miss też mnie Bojka zaskoczyła tą wiadomością bo przecież miała termin na 11 do szpitala:) więc trochę sie pośpieszyła:-)ale wybaczamy hihi i czekamy na dobre wieści o zdrówku maluszków.
Margaret ma nr do mnie, więc jakby co będę informować o kolejnych maluszkach.:happy:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry