Sade- zdrowka! Daj znac czy się polepszylo.
Miss- gratuluje pieknego suwaczka! Ja tez nie spie po nocy dobrze ://
Lilonka- nie wyglupiaj się! Jeszcze 5 dziewczyn przed toba! Nie chodz tyle tylko lez, najlepiej na stan na glowie to brzuch wroci tam gdzie trzeba hihi. Swoja droga, ale by się dzieciaki w brzuszku zdziwily

a serio, mnie 2 dni temu bardzo bolesnie rozciagal się antos, pod zebro wchodzil i spokoju nie dawal, wczoraj zmierzylam obwod brzucha i okazalo się ze on robil miejsce dla siebie i rosnacej siostrzyczki- brzuch +4cm (w poniedziałek jeszcze było 104cm…) wiec może u ciebie tez to sa oznaki rozciagania się brzucha. Sprawdz obwod.
Eevlee- nie martw się, nie zrobisz krzywdy maluchom spiac na ktoryms boku, problemem jest tylko ze może im zabraknac tlenu, ale wtedy się obudzisz bo tak reaguje organizm. Wiec spija jak ci wygodnie- albo, raczej, jak jest ci znosnie
Tigla- zgadzam się z toba co do opinii o klinikach. A kiedy masz wizyte u gina? Kiedy możesz cos wiedziec o przyblizonym terminie?
Elala- ja tez mam coreczke po lewej a synka po prawej i tez Wika w ciagu dnia jest malo aktywna. Wypina glownie dupke jak jest pora jedzenia (moje dwa male rekinki

. Aktywna jest rano i wieczorem. Nie wiem jak w nocy, bo jak już zasne to nie budza mnie kopniaki dzieci. A antos jest aktywny caly dzien. Ale nigdy się tym nie przejmuje, licze tylko czy jest 10 ruchow o jednej, okreslonej godzinie z jej strony. Jak już zacznie się ruszac, to 10 ruchow to pierwsza minuta, potem już nie licze. Tak mi ginka kazala i już się nie martwie.
Wlasnie doczytalam ze już u ciebie jest bez nerwow- bardzo się ciesze! Dobry lekarz to dobry lekarz, nic tak nie uspakaja