Eevlee - wszystkie kciuki &&&&&&&& zaciśnięte najmocniej jak się da za waszą trójeczkę. Mam nadzieję że maluszki nie będą dalej się pchać i szynka również sobie odpuści bo to jeszcze nie wasza kolej.
Sade - za waszą czwóreczkę też kciuki zaciśnięte coby dzieciaczki zdrowe były a ty też przed porodem dochodź szybciutko do siebie i informuj jak się czujesz.
Różyczka - moje maluchy będą sprawdzane w środę więc wtedy napiszę jak u nich

na razie to tyle wiem że kręcą się niemiłosiernie czasami jakby co się nałykali hihi:-). A swoimi maluszkami się nie zamartwiaj bo na usg może lekarz co źle zobaczył i ocenił za szybko. Trzymam kciuki żeby się nie potwierdziło co mówił &&&. Ja jak do tej pory przytyłam 9 kg może z jakimś małym haczkiem, dokładnie nie wiem bo ostatnio to się boję wchodzić na wagę hihi a brzuchol ma 96

Te kilogramy pewnie u mnie przez to że ostatnio wcinam dużo słodkości itd.. wcześniej jakoś tak nie miałam no ale co tam kochanego ciała nigdy nie za wiele

Tylko wydaje mi się że na piersiach pojawiły mi się delikatne czerwone rozstępy

buuu miała ktoraś z was coś takiego? smaruję się ile wlezie już od początku ciąży ale nic chyba nie pomaga

Widocznie ma mi zostać pamiątka
Gloriane - mam cię już wpisaną na listę, ale nie wrzucałam jej jeszcze poprawionej na forum.
Umówmy się tak że jak któraś z dziewczynek będzie się rozpakowywać to skorygowaną listę będziemy wrzucać

tak żeby nie zaśmiecać za często forum

A wy wszystkie bardzo proszę nie robić psikusów i trzymać się ładnie kolejki

z maluszkami o tym pogadajcie bo w ostatnie dni jakoś nie za dobre wieści przynosicie.
Marcysiowa - ja właśnie dziś robiłam to badanie glukozy, wynik będę miała jutro i też mam nadzieję że wyjdzie dobrze. A ty kiedy wyniki konsultujesz u lekarza?
Bibiana- a dlaczego doktorka kazała ci być wcześniej na połówkowych? Jakiś konkretny powód miała czy ot tak? Do 5 kwietnia to szybciutko ci czas zleci więc się nie denerwuj i nie zamartwiaj