Różyczka82
Fanka BB :)
Dziękuję Ci bardzo - i czekam na dodatkowe informacje informacjeRózyczka Pytasz o doświdczenia ze szpotawą stopą więc od razu piszę. Mój brat urodził się z taką stopą a było to prawie 30 lat temu. Jego stopa była baaardzo w złym stanie a weź też pod uwagę ze 30 lat temu medycyna była jakby "nieco" do tyłu. Pochodzę z Opola i tam tez moja mama leczyła brata, zaczęła kilka tyg po porodzie, wiem ze troszkę się najezdział po lekarzach, bardzo duzo zajmowała się stopą w domu a dziś na wpół zawodowo gra w piłkę nożną więc wieszDziś będę rozmawiała z moją mamą więc podpytam o szczegóły choć zapewnebędą one mocno przeterminowane ale może coś Ci się przyda!!! Głowa i nos do góry!!!!
P.s Proszę o umieszczenie mnie w kolejceJestem dziś po wizycie u ginekologa i niestety wciąż nie znam płci maluchów, muszę az do 15.04 z tym czekać ech...
I jeszcze pytanko...kiedy po raz pierwszy poczułyście ruchy? Coś mi się wydaję czy niedługo mogę się ich spodziewac?
Pozdrawiam![]()

Co do ruchów - to ja je poczułam 19t4d dopiero - w Walentynki
Śniło mi się dzisiaj że rodzę
czyżby zaczynał mi się sny z tej serii??
. Ja mam chirurgicznie skróconą szynkę, więc jestem w potencjalnej grupie ryzyka
ten w krateczkę też bardzo ładny, ech aż mam ochotę kupić nowy becik, ale mam już dwa, albo trzt
siostra mi dała jak je dzieci podrosły...