Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za chwilę dostałam mdłości no i z tych nerwów brzuch zaczął się stawiać, mimo tego, że nadal biorę cordafen.
wypisz, wymaluj - poród mi się zaczął ;-)jak dobrze, że mam mnie uspokoiła i siostra, doszłam do siebie - więcej w tym było paniki niz racjonalnego myślenia. I tak mamy dzis 36 t 1 d a ja nadal w trójpaku w domu
- tylk te uda mnie martwia, nieprzyjemnie bolą, ale cóż to juz taka końcówka, czekam do poniedziałku i wtedy szpital i niechaj mnie kroją :-)
mam zamiar jeszcze ze 3 tygodnie wytrzymać a potem niech się dzieje wola nieba...

lola - no to jesteś jedną z nielicznych które znam z forów internetowych mam dubeltowych które rozpakowały się tak późno. Może w Twoim przypadku ten 39tc był uzasadniony, u mnie macica już rozciągnięta do granic możliwości, czasem trzeba wyśrodkować i wziąć pod uwagę nie tylko dobro dzieci ale i matki - dzieci są już donoszone a ktoś je musi jeszcze wykarmić, wychować- czytaj ja
Pozdrawiam.