Hej babeczki

Ale ja lubię Was czytać
Witam nową mamusię!!!!!!
Eevlee trzymam kciuki żeby wszystko było ok i żebyś wytrzymała jak najdłużej w trójpaku &&&&&&&&
Margaret już tuż tuż

suuuuuuuuper, zazdroszczę pięknego paseczka... ;-)
Gloriane szacun, ja na Dukanie wytrzymałam ze dwa tygodnie, potem rzygałam tym białkiem i nie dałam rady ;-) Zeszło mi wtedy ze 3kg. Zresztą ja też wtedy przewrażliwiona byłam baaaardzo na punkcie wagi. Ważyłam 63kg. Przed ciążą chodziłam 6 razy w tygodniu na fitness (zumba, latino itp.) więc gdy zostało mi to odebrane stwierdziłam, że po ciąży z przyjemnością wrócę do tego, jak dzieci pozwolą na godzinne wyjście. Ale to czasy odległe bo przecież po cc to trzeba pół roku odczekać. W sumie to nie jest źle. Do tej pory przybrałam 8-9kg i tak sobie dochodzą mniej więcej po 1kg na dwa tygodnie. Najwięcej bo 5 przyszło między 19-22tyg. Brzuchol urósł na potęgę. Mam teraz w pasie 105cm. W talii się nic nie zmieniło co dziwne. Staniki dalej na 70 muszę kupować, ale już nie D tylko E;-) Oczywiście pojawiła się siara, dość sporo, wkładki laktacyjne się przydają. Ogólnie dla wygody przerzuciłam się na staniki nieusztywniane bez fiszbin do karmienia

Nie chcę ściskać biustu, żeby się zatory nie robiły.
Ostatnio dokuczają mi bóle pachwin, które skutecznie uniemożliwiają swobodne bujanie się po chacie czy wyjście po drobne zakupy. Dodatkowo ból pleców w krzyżu i nieco niżej w miednicy. Niestety takie uroku. Wszystko dla malusiów moich, którzy bardzo mnie okopują każdego dnia. Kopanie synchroniczne lub raz jeden raz drugi

Ogólnie nie mogę narzekać na nadmiar spokoju w brzuszku. Dzieci już oczka mają otwarte bo jak przykładam latarkę jest wielkie poruszenie

W tym tygodniu byliśmy z mężem na USG 4d, bo mój lekarz nie ma.. Zobaczyliśmy nasze buziaczki malutkie, chudzinki takie

Patrys uśmiechał się i ciągnął rączka na uszko, a Filipek był bardzo zaspany taki zakopany w nóżkach i rączkach swoich i brata

Super to wyglądało... ahhh Lekarz w gratisie sprawdził przepływy i serduszka i tez były ok. Niestety nie można na 100% określić czy mają jedno czy dwa łożyska. Na początku podobno były dwukosmówkowe, ale teraz jest tak wszystko zlane, że nie widać.
Dziewczyny powiedzcie na jakie materacyki się decydujecie? Lateksowe czy piankowe czy gryka-kokos itp. itd. Ja już nie wiem które zamawiać...
Co myślicie o takiej kojco-macie? Do dużego pokoju chcę coś kupić, żeby na podłodze dzieci leżały, ale żeby nie za wysoki kojec był bo ja niska jestem i tak się przekładać przez barierkę po cc.. jakoś tego nie widzę ;-)
MATA KOJEC NA CHRZEST 119x99 KOLOROWA KATOWICE368A (3053483515) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pozdrowionka dla Was