Miss Cinname
Fanka BB :)
Kretowinka - porozmawiaj o tym z nimi. Mnie do piersi pierwszy raz dali po 2h, na sali pooperacyjnej, wcześniej, jak ich wyjęli położyli mi ich tylko na piersi. Najważniejsze, żebyś powiedziała, że chcesz próbować. Jest coś takiego jak plan porodu i zasadniczo nie mają Ci prawa odmówić. Chyba że coś jest nie tak, ale Was to na pewno nie będzie dotyczyć!!!!!!!!
Lilonka - spokojnie!!!!! Maszyny to zawodne urządzenia, a skoro już tyle wytrzymałaś to teraz tylko zagryź zęby. Ordynatorka na pewni Cię uspokoi! W szpitalach tak już mają, że najpierw straszą, a potem okazuje się, że nic... trzymam mocno kciuki!!!!!!!!
Lilonka - spokojnie!!!!! Maszyny to zawodne urządzenia, a skoro już tyle wytrzymałaś to teraz tylko zagryź zęby. Ordynatorka na pewni Cię uspokoi! W szpitalach tak już mają, że najpierw straszą, a potem okazuje się, że nic... trzymam mocno kciuki!!!!!!!!
Ja już doczekać się nie mogę naszych chłopaków - no ale ja mam zamiar przynajmniej do połowy czerwca dotrwać w trójpaku
- dzielna mamusia z Ciebie, wracaj do formy szybko, pozdrawiam i na zdjęcia czekamy
Jedyne co jest takie dziwne to to, że moja szyjka ma 3cm, ale jest wysoko, jest twarda i zamknięta więc chyba nie ma się czym przejmować. Kolejna wizyta za 3 tygodnie dopiero..
. Wolę ten czas poświęcić dzieciom. Ale jak się z Gotadorą zdecydujecie to czapki z głów. U mnie nie ma mowy.