Miss Cinname
Fanka BB :)
Lilonka - gratulacje pierwszego miejsca, berła i korony
. I dobrego wychowania, nie wychodzenia przed szereg i czekania w spokoju!!!!! Teraz możesz działać, czekając na Święta, które tuż tuż i już Twoja owieczka i Twój baranek będą z Tobą!
Tigla - będziesz wspaniałą mamą i z wszystkim sobie poradzisz!!!!! 36 tydzień to wcześniaki, ale jak widać niewiele to musi oznaczać, u mnie chłopcy dostali max punktów, nie musieli być wspomagani inkubatorkiem (jedynie w naświetlaniu). A teraz powiem Ci ciekawostkę - mleko matki zaczyna się wytwarzać ok 17 tc, więc już piersi masz gotowe. Nawet jak nie dostaniesz go od samego początku to po kilku dniach już będziesz gotowa
. A jak będziesz chciała to ich wykarmisz spokojnie! A karmienie dwójki jednocześnie to naprawdę nic skomplikowanego!!!!! Możesz zawsze poprosić o pomoc położną. I koniecznie, nawet jak nie będziesz mieć mleka przed karmieniem butlą dostawiaj maluchy do piersi - to naprawdę działa!!!!
. I dobrego wychowania, nie wychodzenia przed szereg i czekania w spokoju!!!!! Teraz możesz działać, czekając na Święta, które tuż tuż i już Twoja owieczka i Twój baranek będą z Tobą!Tigla - będziesz wspaniałą mamą i z wszystkim sobie poradzisz!!!!! 36 tydzień to wcześniaki, ale jak widać niewiele to musi oznaczać, u mnie chłopcy dostali max punktów, nie musieli być wspomagani inkubatorkiem (jedynie w naświetlaniu). A teraz powiem Ci ciekawostkę - mleko matki zaczyna się wytwarzać ok 17 tc, więc już piersi masz gotowe. Nawet jak nie dostaniesz go od samego początku to po kilku dniach już będziesz gotowa
. A jak będziesz chciała to ich wykarmisz spokojnie! A karmienie dwójki jednocześnie to naprawdę nic skomplikowanego!!!!! Możesz zawsze poprosić o pomoc położną. I koniecznie, nawet jak nie będziesz mieć mleka przed karmieniem butlą dostawiaj maluchy do piersi - to naprawdę działa!!!!
no i waga dziewczynek imponujaca! i jeszcze w szoku jestem ze tak szybko jedna po drugiej sie urodzily, jak przy cc! myslalam ze to dluzej trwa. ale jestes dzielna, ze tak urodzilas. zycze oczywiscie wam szybkiego powrotu do domku i zdrowka!