reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczynki Margaret miała dziś iść na kontrolę i zrobili jej w szpitalu niespodziankę :-) została na oddziale, podłączyli ją do oksytocyny i miała czekać na anastezjologa na podanie znieczulenia, potem mieli przebić pęcherz więc czeka na swoje gwiazdki:)Trzymamy wszystkie za nią i maluszki zaciśnięte kciuki coby to sn dobrze poszło:-D Jak będę miała najnowsze info dam znać:)

reklama
Lilonka - na pewno dasz radę! Zresztą zawsze można poszukać używanej, poszewkę da się zdjąć i wyprać. Moja wygląda jak nóweczka:tak:

Tigla - radzimy sobie spokojnie sami. Jedynie proszę mamy o obiad i raz na dwa dni coś nam gotują. A myślę, że i to bym ogarnęła, gdyby nie cc i słabsza forma po nim. A rodziłam w 36t 1d.

NovaMama - muszę to sprawdzić, dziękuję! Ja też rozważałam zakup jakiegoś złomu dla podniesienia żelaza, ale tak to chyba nie działa;-)

Margaret - gratuluje dzielna mamusiu :-) Nic dziwnego że tak ciężko Ci było jak takie dorodne panienki w brzuszku mieszkały. Dużo zdrówka dla Was.

Czyli teraz ja na przedzie:szok: Łomatko...

Margaret gratulacje!!!! Piekna waga i szybki porod. Tylko pozazdroscic :-) czekamy na relacje.

Lilonka szykuj sie! Teraz twoja kolej :-)

A ja we wtorek mam wizyte u swojego gina. Ciekawa jestem jak tam szew na szynce sie sprawuje. No i co z ta moja bezobjawowa cholestaza :-/

Eevlee - no właśnie strach się bać, ale chętnie przetrzymałabym kolejkę do kwietnia.
Dziś mija 10 dzień w szpitalu. W razie co damy radę i kolejne 10 :-) tylko każda czynność staje się wyzwaniem - nawet ubranie majtek.
3mam kciuki za dobre szynkowe wieści we wtorek.

reklama
Maggi, dzięki za wieści!

Margaret BRAWO!!! serdeczne gratulacje! Piękna waga dziewczynek :tak: Odpoczywaj i wracajcie jak najszybciej do domku.

Lilonka,
dasz radę :-D &&&&&&

Eevlee- &&&&&&&- za szynkę i wizytę.

Śpijcie dobrze Dziewczyny ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry