reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Marrgaret - no to wzielas nas z zaskoczenia:-) ja sie predzej spodziewalam jakis newsow od ciebie jutro a ty o tak poprostu:eek: Super wiesci po pierwsze ze w koncu Cie przyjeli ale przedewszystkim ze dziewczynki zdrowiutki i takie duze ;-) Teraz czekamy na fotki i sprawozdanie jak tam bylo ze szczegolami, na naszym forum nie zawiele jest mam doswiadczonych sn. lilonka dzielnie doczekalas swojej kolejki, ale jeszcze nie spiesz sie za bardzo. Moze uda Ci sie przez Swieta przebrnac zapakowana.

Patrząc na wyniki Sade i Margaret - to wszystko jest możliwe. Nie dość źe doczekały słusznego tygodnia, to na dodatek waga słuszna maluchów.
Pierwotny plan zakładał zgłoszenie się do szpitala po świętach i czekanie na wyznaczony termin cc albo sn. Maluchy od początku miały wyłazić po 1 kwietnia, w końcu to moje baranki wielkanocne ;-)
Obudziło mnie okrutne swędzenie nóg i rąk. Normalnie spać nie można.

No Margaret w końcu się doczekała. Gratulacje mamusiu. A waga dziewczynek po prostu powalająca. Ale zastanawia mnie ta różnica. Przy jednojajowej oznacza TTTS. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dziewczynek. A to że udało Ci się sn to nie mogę wyjść z szoku.
Ja tu po cichu marzyłam, żeby moje doszły do 2 kg, teraz chcę 2,5 :-)

Miss mam nadzieję, że będę miała tyle szczęścia co Ty i będę chodź w części tak zaradna. Tym 36 tc (bo mnie dalej niż 37 tc nie puszczą) dajesz mi ogromną nadzieję, że też będę mogła karmić piersią

Tigla - w dwujajowej różnica wynika z tego, że to dwa osobne dziecka i jakby dwie ciąże - dwojaczki. Każde z dzieci ma genetycznie zapisaną inną wagę. U mnie w zeszłym tygodniu było 400 g. Zobaczymy jak będzie dziś. Czekam właśnie na wizytę pod ktg - są tam jakieś skurcze, ale nie jestem już tak przerażona jak w piątek. Teraz już jestem pierwsza w kolejce :-)

Margaret Gratulacje !!! waga świetna :tak: i czekamy na wieści jak po sn, wracajcie szybko do domciu.

Lilonka trzymaj kolejkę jak najdłużej i niech się nikt nie pcha;-)

Tigla dasz rade karmić piersią, trzeba pozytywnie mysleć :tak:

reklama
Polka witaj! :-)

Margaret jestem pełna podziwu dla wagi dziewczynek.. :-) Gratulacje!!

Eevlee trzymam kciuki za Twoją szynkę!
Ja mam wizytę w środę i spodziewam się przejścia na dietę szpitalną już do końca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry