Nova Mama jesteś wielka (nie chodzi tylko o ciążę):-). Dzięki za tak szczegółowe informacje o fotelikach. Ostatnio nie bardzo miałam kiedy zgłębić ten temat. Myślałam, że skoro fotelik ma ten europejski certyfikat to jest to jednoznaczne z tym, że jest w miarę bezpieczny. Nie wiedziałam też, że nie wszyscy poddają foteliki testom

.
Ja mam wózek abc zoom, ale nie kupię do niego fotelików ze względu na koszty (muszą to być maxi cosi, romer, risus). A co do używanych fotelików to mamy takie same zdanie. Wymyśliłam sobie, że kupię tańsze, bo naprawdę niewiele będziemy z nich korzystać.Linki przejrzałam i chyba zdecyduję się na Fisher Prica. Może wpadną Ci w oko jeszcze jakieś foteliki.
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za pomoc. Wiedziałam, że warto na tym forum zadawać pytania
Miss to super, że tak szybko Was wypuścili. lekarze mają rację : psychika to połowa sukcesu. Zobaczysz jak szybko uporasz się teraz z ta anemią i rana ślicznie się zagoi. Ogromnie Ci zazdroszczę tego karmienia piersią, no a już szczególnie w dwupaku

.
Lilonka wkroczyłaś juz w 36 tc-gratuluję. Walcz teraz dalej o każdy kolejny dzień