Lilonko - trzymaj się dzielnie

super że wyniki wychodzą dobrze i obyście dotrzymali do tego 6 kwietnia a to już przecież za chwileczkę
Tigla - cieszę się że i u ciebie po dzisiejszym badaniu wszystko ok. Prezentów dziś sporo dostałaś hihi, ale nie rób wszystkiego na raz tylko powolutku z tym praniem
Ja czekam jutro na kuriera z komodą yuhu, to pierwszy nasz taki większy zakup jeśli chodzi o dzieciaczki

Już się nie mogę doczekać kiedy to skręcę i będę mogła układać ciuszki
Palam - dzięki za info odnośnie tych puchnących paluchów, ja poczekam do wizyty 10 kwietnia i też zwrócę uwagę na to lekarzowi , bo jednak u mnie jest już coraz gorzej

A twoje dzieciaczki wagowo pięknie idą oby tak dalej

Jeśli chodzi o pieluchy to jestem pełna podziwu dla wszystkich którzy zdecydują się na te wielorazowe

ja nie wyobrażam sobie przy dwójce maluszków ogarnąć jeszcze tonę brudnych pieluch do prania bo i tak będzie dużo prania ciuszków. Chyba jestem na to za wygodna żeby dodawać sobie roboty, której i tak już będzie co niemiara. A z tą siarą to też dziwne że jedne z was mają inne nie, mam nadzieję że jej brak w ciąży nie oznacza że mogą wyjść jakieś problemy z karmieniem już po porodzie.
Lilonka - to specjalnie dla ciebie żebyś mogła się nacieszyć i zobaczyć na podium

1. Lilonka
2. Novamama
3. Tigla
4. Kretowinka
5. Eevlee
6. Asiek
7. Elala
8. Pachnąca
9. Marcysiowa
10. Palam
11. Netka
12. Maggi