reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Nova ja mam normalnie problemy z żołądkiem, a teraz w ciąży i z tą cukrzyca to muszę dużo surowych warzyw jeść, tylko ciemne pieczywo i jeszcze nawiodło mnie na wodę gazowaną (której nigdy nie piję).

Dytko ja na razie znam wózek tylko z opowiadań i zdjęć. Miał przyjść dziś lub jutro. Dam Ci znać jak wygląda sprawa z parasolkami-czy praktyczne. A torbę do wózka masz ?

Tigla,ja najpierw muszę rozpakować transport z przeprowadzki co mi na pocz.kwietnia dojedzie, a dzieciaki muszą grzecznie czekać:tak:

Ja mam przepuklinę rozworu przełykowego, co mi nie pomaga...a leków chwilowo nie chcę na to brać żeby maluchów nie truć...

Tigla nie mam torby, zastanawiam się nad tą, która polecałyście z allegro BABYONO TORBA WIELOFUNKCYJNA NA AKCESORIA DO WÓZKA (3089789472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale skubana kosztuje trochę. Ale nawet kolorystycznie by mi pasowała. A oglądałam te torby do zooma na stronie dystrybutora MiniMaxi Akcesoria - Akcesoria do wózka ABC-Design - Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, ABC Design, Concord, Nurse, Maclaren - Mini-Maxi.pl
ale wyglądają dziwnie i jakoś mi nie podpasowały.

Nova niech Was drzwi ścisną z tym terminem przeprowadzki. Nic tylko podziwiać.

Dytko tą pierwszą torbę chyba ma Kretowinka (mi nie pasuje, bo chcę czarno-czerwoną :-)), a oryginalne zoomoskie kosztują ok 200

reklama
skoro o torbach mowa, to moze widzialyscie jakies pasujace na wozek jeden obok drugiego (tak aby psowal na raczke 77cm.)NovaMama - w sumie dobrypomysl z tym badaniem krwi na czczo. W srode mam wizyte i podpytam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry