Margaret - piękne dziewuszki
i faktycznie takie okrąglutkie jak pączusie te policzki:-)
Novamama - fajna ta torba ale strasznie droga tak mi się wydaje
Ja na razie mam upatrzoną torbę z Fisher Price *Leo* TORBA DO WÓZKA Fisher Price-Śliczna Duża!!! (3073349959) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale muszę jeszcze raz ją zobaczyć sobie na żywca czy wszystko mi się zmieści
a jak nie to będę dalej szukać podobnej ale właśnie z takim otwieraniem do góry bo jest większy dostęp do środka.
Lilonka - mam nadzieję że wyniki wątrobowe wyjdą dobrze i nic ci się tam nie narobiło
A dzieciaczkom faktycznie może ta uboga dieta szpitalna nie służy, może niech mąż ci coś dobrego od czasu do czasu doniesie no chyba że tak u was nie można robić w szpitalu;/ Trzymamy kciuki &&&&&&&&&&& za jutrzejsze usg żeby maluszki troszkę więcej na wadze pokazały.
Novamama - fajna ta torba ale strasznie droga tak mi się wydaje
Ja na razie mam upatrzoną torbę z Fisher Price *Leo* TORBA DO WÓZKA Fisher Price-Śliczna Duża!!! (3073349959) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale muszę jeszcze raz ją zobaczyć sobie na żywca czy wszystko mi się zmieściLilonka - mam nadzieję że wyniki wątrobowe wyjdą dobrze i nic ci się tam nie narobiło