reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Eevlee - powodzenia, trzymaj się!!!!!

U mnie niestety lekarz oznajmił, że tez cholestaza :baffled:, właśnie zakupiłam leki i za tydzień znowu badania kontrolne. Maluszki w porządku, ale tylko je tak popodglądał i zmierzył brzuszki bez liczenia dokładnej wagi.

Eevlee - POWODZENIA!!!!!! Cudowny dzień przed Tobą! Nie ma porównania z absolutnie niczym!!!!

Novamama - gratulacje tytanie!!!!! Dobrnęłaś do pięknego suwaczka!!!! A maluchy piękne!:-)

Asiek - to już naprawdę końcówka, więc musisz na chwilę jeszcze zacisnąć pasa i dołączysz do grona szczęśliwych mamuś!:tak:

Eevlee - POWODZENIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Netka - jak tam u Was?
Lista zmienia się prawie z dnia na dzień :szok: Co pokazuje mi że i ja wspinam się ku górze listy :szok: Wow...czas leci za szybko...
Mam już poprane absolutnie wszystko...w weekend spakuję torbę dla siebie i dla Maluszków - na wszelki wypadek - niech będzie przygotowana. Jeszcze prasowania nam zostało trochę - ale to już te większe rozmiary ubranek - 68-74 więc się nie pali...Sobie muszę kupić jeszcze wkłady poporodowe, biustonosz do karmienia i koszulę...

Miłego dnia wszystkim :)

NovaMama - gratulacje. Cudne synusie :-) A czemu cc?
Eevlee - niedługo piastowałaś zaszczytne pierwsze miejsce :-) Trzymam mocno kciuki za Ciebie i chłopaków. I czekam na wieści z porodówki. :-)

Ja tych większych ubranek nie prasuje, tylko składam. Bo ubiorę je za kilka miesięcy, więc i tak trzeba będzie odświeżyć przed ubraniem. Na razie Zuzia zaczyna mi wyrastać z tych początkowych rzeczy. Maciek trochę krótszy więc jeszcze parę dni pochodzi :-)
A wózek mam EasyWalker duo - używany żeby nie było i naprawdę jestem zadowolona.

reklama
Eevlee- trzymamy mocno kciuki za dzisiaj &&&&&&&&
Lilonka- a jaki rozmiar zakładałaś na początku maluchom? 56 czy mniejszy? bo zastanawiam sie czy jest sens kupowania tych naprawdę maleńkich jak 50 czy poniżej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry