reklama

Ciąża bliźniacza

NovaMama- gratuluje!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):) cudowne maleństwa!!!!

Dziewczyny trzymam mocnenkciuki za Was!!! Netka- za Ciebie szczególnie &&&&&&&&&&&&&&&

Mnie tylko obsesja ostatnio dopada, że jedna z moich dziewczynek się bardzo mało rusza, ale to naprawdę tak trudno wyczuć która to się rusza i czy pi prostu się nie przełożyły!! Jak już myślę czy nie jechać na ip to ona zaczyna się ruszać :) W nerwicę jakąś wpadnę :):)

reklama
Cos mi posta w polowie ucielo a pisalam wlasnie ze trzymam kciuki za Novamame i Eevlee a tu juz widac ze Novamama sie rozpakowala. Cudni chlopcy, gratulacje kochana i czekamy na relacje z cc choc cos wspominalas ze moze bedzie to sn no ale grunt ze dzieciaczki zdrowe i takie do schrupania!!!!:-):-D:-)
Eevlee mozesz sie teraz nacieszyc zaszczytnym pierwszym miejscem hehe i trzymam &&&&& za Ciebie i szczesliwe rozwiazanie.
Widac nasza lista sie zaczyna skracac:-)

Bylam dzis na usg polowkowym i z dzieciaczkami wszystko ok i jesli nic sie nie zmieni to bedzie parka:-) dziewczynka wazy 540 g a chlopiec 520 g, teraz trzeba sie skupic na imionach bo cos z emkiem nie mozemy dojsc do porozumienia:zawstydzona/y:

Lilionka moglabys przypomniec jaki masz wozek?

Pachnąca ja też tak mam. Jedna moja córcia to leniuszek i poprosić ją trzeba, żeby się ruszała. Ale jak się poprosi to się rusza.

5 miejsce... :szok::szok::szok: Czy tu nie ma jakiejś pomyłki? Ja mówiłam, że w ciąży planuje chodzić jeszcze drugie tyle więc powinnam spaść na ostatnie miejsce... :-D

U mnie dzisiaj piękna pogoda więc prania ciąg dalszy.

novamama - gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a więc jednak cc... Mam nadzieję, że stres opadł i dochodzisz do siebie. DZieciaczki śliczności:happy2:

pachnąca - też miałam takie zmartwienia, ale od jakiegoś tygodnia chłopaki tak się wiercą, że zastanawiam się czy z moich kiszek i żeber coś jeszcze zostało:happy2:

To dobrze, że nie tylko ja tak mamz tymi ruchami- uspokaja mnie to, że chyba jednak musi być w porządku :)

Ja od kilkudni tez tylko piorę i prasuję, bo chcę wreszcie skończyć przygotowania :) jak czytam Was, że już prawie wszystko macie, to czuję, że jestem z robotą w lesie. Torby do szpitala też jeszcze nie mam spakowanej :)

Pachnąca ja też nie mam. Jak wyschnie to co mam na suszarce i mąż uprasuje to będę pakować torbę. Poza tym do uprania mam jeszcze pieluszki i ciągle pościel nie przyszła. No ale prześcieradełka mam i rożki też.

Nova Mama - cudniutkue te twoje chopaczki. serdecznie gratuluje. Dochodz szybko do siebie i wracajcie z chlopakami do domciu.
Marcysiowa - Jakie 5 miejsce????? Zobacz na nasze sowaczki tak na prawde to razem z pachnaca powinnysmy byc razem na 3:-) Jest meidzy mani tylko 1 dzien zornicy. A ze ja w proszku to chetnie sie moim miejscem podziele z nadzieja ze ktoras z was wskoczy przede mnie.
Pachnaca - nie martw sie ja tez tak czasami mam ze synka ruchy czuje ba! nawet widze a z corcia jakos spokojnie choc nie powiem po lodach potrafi porzadnie przywalic.
Polka my tez po polowkowym zaczelismy myslec nad imionami i do tej pory sie jeszcze bie zdecydowalismy:szok: Pewnie jak sie urodza to se pipatrzymy i cos wybierzemy. A poki co to moj ostatni tydzien w pracy no i od 1-go maja pakuje walizy.
Lilonka - zycze jak najdluzej na topie;-)
Asiek - jak twoje swedzenia - przeszly troche????

Elala nie żebym miała coś do Ciebie ale ja chętnie podziękuje za miejsce. A na 3 miejsce to ja się w ogóle nie pisze. Nie oddam dziewczyn z brzucha!! :-D A tak na serio to ja poważnie się szykuje. Mało zostało a przy mojej szynce to już w ogóle.

NovaMama gratulacje, piękne dzieciaki!
Dziękuje za ustąpienie pierwszego miejsca, co prawda długo sie nim nie naciesze. Jutro mam cesarke!!!!!!!!! Jestem przerażona!!!!!! Lekarze postanowili o wcześniejszym rozwiązaniu ciazy, ze względu na skaczace wyniki cholestazy. Jestem w szoku, mam obawy. Choć z drugiej strony te 6 dni nie zrobiłby wielkiej różnicy. Mialalam ja zaplanowana na 29 kwietnia. Z usg wynika ze chłopaki ważą po 2400 i 2200 g. Trzymajcie za nas kciuki. Ja wciąż staram sie pozbierać myśli.

reklama
Eevlee- powodzenia jutro!!! Trzymam kciuki&&&&&&&&&&
Nic się nie martw, będzie dobrze :):) Jeśli lekarze zdecydowali o wcześniejszym cc to znaczy, że dzieciaczkom będzie już lepiej na zewnątrz :) trzymaj się dzielnie :) dasz radę!

No to jutro będziemy na 2 miejscu- Elala i Marcysiowa :) ja się szykuję, że po 8 maja niech się dzieje co chce- tak zresztą mówi mój gin, że dziewczynki będą wtedy już donoszone :) zobaczymy- w piątek mam wizytę i okaże się jak moja szynka itp :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry