reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Maggi ogromne gratulacje :-D:-):-Di tak samo jak od Pachnącej i Mamy290 czekamy na jakas relacje jak juz bedziecie mogly

Lista po korekcie:

1. Elala
2. Marcysiowa
3. Wiosanka
4. Netka
5. Różyczka
6. Dominiska
7. Dytko
8. Zenia
9. Multimama
10. Gloriane
11. Charlottema
12. Bibiana
13. Dolorez
14 Polka
15. Gotadora
16. nik_i

Moje samopoczucie jak na tym etapie jest w miare znosne i w sumie nie mam na co narzekac oby tak dalej:-)

Pachnąca Gratulacje :-):-):-)
Miss
maluszki piękne, myślę, że kiedyś zobaczę je na żywo, może na błoniach Cię trafię albo gdzieś na mieście:-)
gloriane
to super, że masz takie piękne wyniki :-) a ja się już toczę, chodzę wolniej niż moja ponad 70letnia babcia, dzisiaj np za ciepło dla mnie żeby wyjść na dwór no ale cóż trzeba jakoś wytrzymać :-)
&&&&&&&&& za poniedziałkowe badanie szyjki
mama290 gratuluję :-) a no i mam wybrane identyczne imiona :confused:
polka czemu ja jestem w pierwszej dziesiątce? przesuń mnie gdzieś niżej :shocked2:;-)
gotadora pokaż ten wózek :-) i nie przejmuj się moje dzieci też się non stop przemieszczały jak były mniejsze ale teraz już im miejsca brak
maggi81 też gratuluję :-) jej jaki boom w tym tygodniu

Zenia niestety nie potrafię odnaleźć na internecie, na stronie tako nie ma takiego koloru, w sklepie jest możliwość zamówienia dokładnie co się chce, jaki kolor ( brąż z beżem i dodatki z ekoskórki, torba nie plecaki), szkoda że zdjęcia nie zrobiłam

Maggi - G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!! A tak czułam że jest coś na rzeczy bo od paru dni się nie odzywałaś... Trzymam za Was kciuki - dochodź do siebie a Maluchy niech rosną i nabierają sił. Daj znać jak się już ogarniecie jak tam sobie radzicie. Ściskam mocno :*********

Gotadora a ty przypadkiem byłaś w Bobasie w Olsztynie? I może oglądałaś tako laret imitacja lnu kolor beż i brąz? Np taki?

timthumb.php

WP_000244.jpg

Załączniki

• WP_000244.jpg
    WP_000244.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 72
Marcysiowa :-) tak, byliśmy w bobasie, ten wózek jest bardzo podobny, ale jednak trochę inny, ale to raczej takie "kosmetyczne" dodatki. Wiem,że jest cięższy od xlandera, ale ja wole mieć tradycyjne gondole, wózek planuje na dole trzymać, więc nie będę go dźwigać.

no i z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować nowej Mamusi - Maggi - serdeczne gratulacje!

ja dziś trochę zakręcona jestem, mąż pojechał i znowu sama zostałam :-(

reklama
Mama, Maggi - GRATULACJE!!!! Uwielbiam maj, a z maja dobre dzieciaki ;) (ja jestem z 4)

Moje maluchy już dużo lepiej. 3 dni syropek i mam nadzieje, ze paskudztwo nie wróci.
Czekam tylko na pogodę, na spacerki, bo tu ciagle pogoda do d...

Buziaki dla Was wszystkich oczywiście jak zwykle! :)

Do góry