reklama
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Cześć dziewczynki!Ta lista coś za szybko się skraca,zenia nie wpuszczaj nikogo przed siebie i siedź na pierwszym miejscu jak najdłużej:-)Ja to chyba obiecanego zdjęcia nigdy nie wstawię bo mój mąż wraca jak na złość późno z pracy i nawet nie ma kiedy mi pstryknąć,myślałam,że dzisiaj wcześniej skończy ale chyba się pomyliłam.Jutro wolne więc już mu nie podaruję:-)
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Oj zenia wiem,wiem zaczyna to do mnie powoli docierać,że i mój czas się zbliża

Justynia882
Fanka BB :)
Eh dziewczyny Wy już tak wysoko a ja dopiero 17 t.
w pn byłam u gina i okazało się że będę miała parkę
gin mnie pocieszył że jak ciąża z bliźniakami jest kolejną to macica bardziej "zahartowana" i dłużej sie nosi ale nie ma reguły
Wczoraj byliśmy z moim M oglądać wózki stawiam na razie na ABC zooma... co sądzicie ma któraś?? Do końca wakacji chce mieć całą wyprawkę tzn będzie to 27t bo każdy mnie straszy ;/że na bliźniaki to trzeba się szykować szybko... eh
w zeszłym tyg moja przyjaciółka urodziła synka wcześniaka 2,5kg dla mnie on był tam maleńki że szok a podobno taka waga jak na bliźniaki to ładna ;/ zaczynam się denerwować eh...
multimama2 mamy w podobnym wieku starsze dzieci ja mam córę z 15 marca 2012
w pn byłam u gina i okazało się że będę miała parkę
Wczoraj byliśmy z moim M oglądać wózki stawiam na razie na ABC zooma... co sądzicie ma któraś?? Do końca wakacji chce mieć całą wyprawkę tzn będzie to 27t bo każdy mnie straszy ;/że na bliźniaki to trzeba się szykować szybko... eh
w zeszłym tyg moja przyjaciółka urodziła synka wcześniaka 2,5kg dla mnie on był tam maleńki że szok a podobno taka waga jak na bliźniaki to ładna ;/ zaczynam się denerwować eh...
multimama2 mamy w podobnym wieku starsze dzieci ja mam córę z 15 marca 2012
Ostatnia edycja:
Ja jestem w ciąży z drugą parką w 33 tygodniuEh dziewczyny Wy już tak wysoko a ja dopiero 17 t.
w pn byłam u gina i okazało się że będę miała parkęgin mnie pocieszył że jak ciąża z bliźniakami jest kolejną to macica bardziej "zahartowana" i dłużej sie nosi ale nie ma reguły
Justynia jak ja zaczynalam tu pisac to bylam w 16tc i tez wydawalo mi sie ze jeszcze tyle czasu przede mna a wiekszosc dziewczyn juz na wylocie bylo, a teraz ja sama na koncowce jestem.ani sie obejrzysz a bedziesz rodzic:-) co do wozka abc zoom to sie nie wypowiem bo nie mam takiego ale kilka dziewczyn na pewno Ci cos doradzi.
Julia to gratuluje drugiej parki. Myslalam ze ta pierwsza parka to nie blizniaki a tu prosze,super Ci sie trafilo.a jaka bedzie roznica wieku miedzy dziecmi? No i gratuluje tak wysoko donoszonego porodu,waga maluszkow super,a powiedz mi mialas cc czy sn? Teraz jaki porod bedzie juz wiesz?
Mnie cos nadal te bole cipkowe mecza i dlatego wiecej dzis leze.a jutro wizyta kontrolna u gina...
Julia to gratuluje drugiej parki. Myslalam ze ta pierwsza parka to nie blizniaki a tu prosze,super Ci sie trafilo.a jaka bedzie roznica wieku miedzy dziecmi? No i gratuluje tak wysoko donoszonego porodu,waga maluszkow super,a powiedz mi mialas cc czy sn? Teraz jaki porod bedzie juz wiesz?
Mnie cos nadal te bole cipkowe mecza i dlatego wiecej dzis leze.a jutro wizyta kontrolna u gina...
Jeżeli donoszę ciążę to będą 4 lata dzieci urodziły się 27 lipca a ja teraz mam termin na 12 sierpień. miałam sn i teraz też mam nadzieję na snJustynia jak ja zaczynalam tu pisac to bylam w 16tc i tez wydawalo mi sie ze jeszcze tyle czasu przede mna a wiekszosc dziewczyn juz na wylocie bylo, a teraz ja sama na koncowce jestem.ani sie obejrzysz a bedziesz rodzic:-) co do wozka abc zoom to sie nie wypowiem bo nie mam takiego ale kilka dziewczyn na pewno Ci cos doradzi.
No to pieknie wazy Twoj synus, moj tez bedzie Wojtek:-) a nie boisz sie sn?bo tutaj wiekszosc dziewczyn obstaje za cc z obawy o dzieci no i zalezy jak leza. Ale sama masz juz doswiadczenie w tym temacie i wiesz czego sie spodziewac po sn przy blizniakowym porodzie:-) jak dla mnie jestes wielka bo majac juz prawie 4-letnie blizniaki bedziesz miec kolejne...
reklama
fakt na bliźniaki trzeba szykować się wcześniej ale czy aż tak wcześnie to szczerze nie wiem... ja zaczęłam "ostro" kupować jak byłam w 30tc i teraz praktycznie wszystko mam no ale wyszukiwałam co bym chciała duuużo wcześniej. Wózka zaczęłam szukać jak tylko się dowiedziałam że bliźniaki będą. :-)Eh dziewczyny Wy już tak wysoko a ja dopiero 17 t.
w pn byłam u gina i okazało się że będę miała parkęgin mnie pocieszył że jak ciąża z bliźniakami jest kolejną to macica bardziej "zahartowana" i dłużej sie nosi ale nie ma reguły
Mamy tutaj taki wątek gdzie możesz popatrzeć w jakich tyg dziewczyny rodzą i z jaką wagą, bo na to raczej nie ma reguły https://www.babyboom.pl/forum/mamus...u-i-z-jaka-waga-urodzily-sie-blizniaki-43203/
Julia może Ty mi napisz, jak się robi bliźniaki bo mnie już kilka znajomych par pytało jak to się robi a ja nie wiem. Ty może masz jakiś sposób skoro to już drugie :-)Ja jestem w ciąży z drugą parką w 33 tygodniupierwszą parkę urodziłam w 39 tygodniu i 1 dniu syn ważył 3050 a córka 2800
Wczoraj miałam tyle stresu, że skurczy z nerwów dostawałam :/ macica gniotła dzieci, one szalały i tak ponad pół dnia :/ aż się bałam czy zaraz nie pójdę rodzić
a dzisiaj mamusia spokojna to brzuch też 
Podziel się: