nnatalie04
Fanka BB :)
lilonka no fakt w tedy dzieci na pierwszym miejscu
ale w zasadzie jak ma się zakaz od samego początku to zawsze znajdzie się czas na małe conieco
Zawsze można wysłać (bynajmniej w moim przypadku tak moge zrobic) dziadków za dnia na spacer z bąbelkami i zając się sobą

gotadora to super że się wkońcu udało i to odrazu dwa bąbelki
teraz niech grzecznie siedzą w brzuszku u mamusi i rosną a widze że termin z OM masz na październik tak jak jak
bo ja tylko niecale 3tyg przed Toba
gotadora to super że się wkońcu udało i to odrazu dwa bąbelki
chociaż jak masz dziadków blisko i będą Ci regularnie pomagać, to będzie Ci łatwiej. My mamy rodzinkę 200 km i jak ktoś przyjedzie z wizytą, to staram się wszystko nadrobić:-)
komu Ty te obiady musisz robić??? qurcze, przeciesz to Tobie powinni robić obiady, a nie na odwrót! my oboje mieszkaliśmy w UK, ale zdecydowałam,że wolę tutejszych lekarzy i stąd rozstanie, mąż właśnie kończy ostatnią budowę, odmawia kolejne i przyjedzie do mnie, zajmie się wtedy naszym domem. Przykro mi,że masz taką rodzinę. Jesteś już coraz bliżej przytulenia swoich maluszków - trzymam za Ciebie kciuki &&&&&
odżywiam się dość monotematycznie i odcinam się od źródeł stresu. Czuję się jak inkubator z nieogolonymi nogami ale cóż