Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gotadora ja się bardzo cieszę, ale jakoś za szybko mi okres ciąży minął, mój mąż też zestresowany bo kazali mi przyjechać na czczo i on myśli, ze od razu będą mnie ciąć, więc musiałam mu wytłumaczyć, że przecież badania muszą mi porobić
Bibiana zazdroszczę tego komfortu ze już wiesz. Będę trzymać kciuki :-)
Ja ciągle czekam. Póki co zero skurczów,nic się nie dzieje. Każdy lekarz mówi mi co innego ale narazie zapowiada się jednak na to zwane leżeć i czekać na akcje :-\
Bibiana, no dziś na obchodzie lekarz powiedział ze im dłużej tym lepiej,więc raczej jednak cc nie planują :-\ 9 dzień w szpitalu dziś mija...a moja cholestaza z która tu przyszłam nie istnieje :-\
Jak nie istnieje???? czyli nic o niej nie mówią, badań nie robią??? echhh dlatego dobrze, ze wczoraj na oddział nie trafiłam jednak te parę dni więcej w domu na wagę złota.
A jak Twoje rozwarcie? postępuje coś czy cały czas w miejscu?
Multimama jeszcze tak będzie że wszystkie 3 w poniedziałek się rozpakujemy hihi ale by było