Malakurka gratulacje, piekna waga dzieciaczkow, no rzeczywiscie rodzic w 38 tygodniu to jak na blizniaki pozno, ale lepiej przenosic niz nie donosic

No i czekamy na relacje z porodu jak juz dojdziesz do siebie.
Evika witamy, bedziesz miec 5 dzieciaczkow, wow, podziwiam

Martyna te gole w nogach to pewnie zylaki, odpoczywaj z nogami uniesionymi, lekarz powinien ci przepisac jakas masc.
Ja dzisiaj odbieram wyniki glukozy, mam nadzieje, ze nie jest za wysoka, bo jestem uzalezniona od slodkosci

Az sie dziwie, ze hemoglibina w normie, a nie biore zadnych witamin - mam 11,5. Myslalam, ze na tym etapie ciazy bede niezgrabnym i ociezalym wielorybem z wszelkimi mozliwymi bolami, ale nie jest tak zle, dokucza mi jedynie bol zeber, zamiast przechodzic od zeszlego tygodnia nasila sie... No i jeszcze wczoraj udalo mi sie samej zrobic sobie depilacje woskiem, ale pewnie to byl ostatni raz

Ania nie przejmuj sie gadaniem ludzi, mnie tez mowia, ze maly jak na blizniaki, ale ja dobrze wiem, ze rosna jak nalezy, a nawet wyprzedzaja o tydzien swoj wiek. I sie nie przejmuje, po prostu zawsze bylam szczupla i pewnie dlatego brzuszek nie jest wypasiony.