Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam cieplutko wszystkie mamuski
jestem na tym forum nowa i mysle ze mnie milo przyjmiecie)
chcialam i ja sie pochwalic moja jakze dla mnie nowa i inna ciaza - BEDZIEMY MIEC BLIZNIAKI !!!!!!!
mam juz 3 dzieci - 15 , 14 i 3 lata a teraz zadebiutuje na koniec w blizniakach
jestem w 16 tygodniu ( dopiero ) i nie macie pojecia jak sie boje i zazdroszcze tym co juz maja maluszki przy sobie
nie wiem jaka plec dzieciaczkow ...ale w swoim czasie moze sie dowiem , sa zdrowe , rozwijaja sie dobrze u mnie tez wszystko ok . Jak znajde watek ze zdjeciami to Wam pokaze fotki usg moich brzdacow .
Powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz ... jaki mialyscie duzy brzuszek w mniej wiecej 16 tygodniu ? pytam , bo ja mam wielki !!! jak w 8 miesiacu . Taki ma byc ? Jak sobie lezymy jest "normalnych" rozmiarow , ale jak do pionu wstaniemy ..... echhhh , niech se bedzie jaki jest , grunt ze dzieciaki zdrowe![]()
No to i ja się dołączę, tym bardziej, że ostatnio sporo nowych mam bliźniakowych się wpisuje. Oczywiście też spodziewam się bliźniąt, 14 tydz. Mam już roczną córeczkę. Narazie u nas wszystko OK, jak to na początku. Martwi mnie tylko brak apetytu. Nie mam mdłości, ale generalnie nie chce mi się jeść, a nawet jak mi się chce to nie jestem w stanie zbyt wiele w siebie wcisnąć. Skutek jest taki, że zamiast tyć, to chudnę. Dobrze, że z maleństwami wszystko OK. Mam nadzieję, że to minie. Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za każdą![]()
Make a pregnancy ticker