Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
1+2+3 szok... a te bliźniaki jeszcze małe... i ciąża naturalna... będę musiała się zacząć zabezpieczać bo ten na górze może mi jakiś psikus zrobić i po porodzie zajdę naturalne hehe
pytanie ale od jakiegoś czasu chcę je zadać, wiadomo ciąża bliźniacza wyjątkowy stan to którego tc lub m-c c byłyście aktywne sex-ualnie ?? I była do własna decyzja czy lekarz tak sugerował.Zenia a jakaś poradnia laktacyjna w szpitalu jest? Jak nie to wiem ze można było gdzieś zadzwonić i jest taka poradnia na telefon ale kurde wywalilam juz ta ulotkę
zaraz dzieciaczki naucza sie jeśćwięc ze spokojem
masz je teraz juz je cały czas przy sobie??
Zapewne przez ten czas po cc jak Cię zszyli musiałas leżeć do momentu aż dzieciaczkow nie przywieźli?
pionizacje późno robili bo po dobie ale bolało jak cholera, w ogóle to chyba ciężko zniosłam tą operacje ale czego nie robi się dla dzieci
i cieszę się bardzo, że tak naciskałam na CC bo dopiero wczoraj na wypisie się dowiedziałam, że bliźniak drugi owiniętą pępowinę wokół szyi miał 2 razy
nie chce nawet myśleć co by mogło się stać jakbym mojej lekarki posłuchała i na sn się zgodziła 
krwiaka mieli obaj, ale Alek miał 1szego stopnia czyli całkiem nie groźnego... te krwiaki to częsta sprawa, mogli się np puknąć główkami, co nie zmienia faktu, że martwiłam i martwię się o nich strasznie :-( muszę się umówić jeszzcze na wizytę u neurologa do kontrolia jeszcze jedno, ktos wie co u zeni? co z tym krwiakiem u malego i od czego?
dziewczyny wrzucac fotki dzieciakow na biezaco, przynajmniej jest na co popatrzec i podziwiac

Jak ktoś ma mieć rozstępy to będzie miał, może jedynie da się to trochę złagodzić, że będą mniejsze, albo nie tak szybko wyjdą??? To chyba genetyka w głównej mierze.