reklama

Ciąża bliźniacza

Witam, zaglądam tutaj pierwszy raz :) cieszę się że jest Was aż tyle i będę mogła razem z Wami przejść przez ciążę :) Jestem w 22 tygodniu, termin mam na 11.01. 2014
Przedstawiam Wam moje bąbelki na ich pierwszym zdjęciu :)
IMG_0367.jpg

Załączniki

• IMG_0367.jpg
    IMG_0367.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Witaj Effcia :) Bardzo gratuluję podwójnego szczęścia! Cieszę się, że jest Nas tutaj coraz więcej w podobnym terminie porodu.
Oczywiście cały czas trzymam kciuki za wszystkie "starsze" nierozpakowane jeszcze mamusie. Gotadora trzymaj się dzielnie do tego 35tc :)

Effcia zostajesz oficjalnie wpisana na Naszą listę :-) (jak będziesz znała płeć maluszków to Cię "pokoloruję" odpowiednio:

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Ver7601
[/TD]
[TD]29.wrzesień.13
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Ineska_uk[/TD]
[TD]04.październik.13 (18 września CC)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Gotadora[/TD]
[TD]23.październik.13 (09 października)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Rachel223[/TD]
[TD]24.październik.13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Flis12053[/TD]
[TD]15.listopad.13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Justynia882[/TD]
[TD]29.listopad.13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Paolka[/TD]
[TD]29.listopad.13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Kasiamama[/TD]
[TD]30.grudzień.13 (28 grudnia)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Aneszka81[/TD]
[TD]2.styczeń.14 (30 grudnia)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Jjka[/TD]
[TD]5.styczeń.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Jok[/TD]
[TD]6.styczeń.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]Karmelova[/TD]
[TD]7.styczeń.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Napierajka[/TD]
[TD]8.styczeń.14 (20 grudnia)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Effcia123[/TD]
[TD]11.styczeń.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Maya12[/TD]
[TD]15.marca.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]Misiarska[/TD]
[TD]2.kwiecień.14 (30 marca)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Płci jeszcze nie znam, za 2 tygodnie mam wizytę więc mam nadzieję że się dowiem :) Na zdjęciu bardzo słabo widać, ale są oddzielone od siebie, także nie są jednoowodniowe.

nnatalie04
GRATULACJE!!! szybkiego wyjścia z szpitala! a jak teraz maluchy??

Paolka808
fajnie że jesteś już w domu :) teraz dużo wypoczywaj muszę mieć do kogo wyniki porównywać hehe

gotadora, Ineska_uk
no dziewczyny trzymać się w 3-pakach musicie nam trochę po-królować. Każdy musi mieć swoje 5 min, a Ver7601 dobrze się trzyma :) ale będzie wysyp w wrzesniu hehe

effcia123
witamy w gronie bliźniaczych mam, 7 mam z podobnym terminem oj w grudniu tu będzie gorąco :-D

a ja wczoraj nie napisałam chłopiec jest miednicowo, dziewczynka główkowo - tak samo jak 4 tyg temu... nie chce mi się wierzyć że młody zrobi fikołka ... wiec z moich planów SN chyba nic nie będzie... na razie się nie nastawiam, kolejna wizyta za 3 tyg i zobaczymy :happy2: a mój gin stwierdził że jak maluchy bedą ułożone tak jak są to na 100% cc, ale nie będziemy się umawiać (chyba że coś by się działo różnica wagi/spadek tętna) i czekamy do terminu albo niech się samo zacznie :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry