multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Justynia882 no bez przesady,idol:-)już niedługo i ty będziesz bohaterką z 3 maluchami
Teraz akurat wszyscy śpią a ja w końcu posprzątałam dom a to wielki wyczyn
powoli się docieramy i jest coraz lepiej,ostatnio nawet zaczęłam jeść jak człowiek bo wcześniej wszystko było na szybkiego i w biegu a teraz zdarza mi się zjeść przy stole
maluchy we wtorek będą ważone ale czuję,że ok5kg już jest,czasami więcej roboty mam przy starszym potworku ale dajemy radę,bo innego wyjścia nie mamy:-)
Teraz akurat wszyscy śpią a ja w końcu posprzątałam dom a to wielki wyczyn
powoli się docieramy i jest coraz lepiej,ostatnio nawet zaczęłam jeść jak człowiek bo wcześniej wszystko było na szybkiego i w biegu a teraz zdarza mi się zjeść przy stole
maluchy we wtorek będą ważone ale czuję,że ok5kg już jest,czasami więcej roboty mam przy starszym potworku ale dajemy radę,bo innego wyjścia nie mamy:-)
a dom nie pamiętam kiedy był czysty cały w jednym momencie. Na razie wieczorami się podłamuje wizją 3 w domu eh... a najgorzej mnie przeraza wizja cc i tygodnia w szpitalu (wracam do domu a tam jak po wybuchy atomówki) dodam że mam psa setera długowłosego mi jak co dziennie nie poodkurzam to mam dywany kłaków