reklama

Ciąża bliźniacza

Justynia trzymam kciuki za Was - abyście jak najdłużej wytrwali w trójpaku &&&& ja wiem,że w szpitalu nie jest łatwo, na dodatek jak wszystko boli i ma się zmianę nastrojów, ale już masz bliżej jak dalej i skoro ja dałam radę tak długo wytrzymać to i Ty dasz radę :tak: a co do diety to dobrze,że dali Ci inną niż ogólna, bo z tego co zauważyłam, to na ogólnej to nie jest łatwo przeżyć, bo dają bardzo mało jedzenia i ubogie w witaminy. Pozdrawiam Cię cieplutko!

reklama
Justynia trzymaj się dzielnie, już taki ładny suwaczek masz! Wszystko będzie dobrze!

Witam nowe mamusie, gratuluję i dopisuję Was do listy:
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Justynia882
[/TD]
[TD]29.listopad.13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kasiamama[/TD]
[TD]30.grudzień.13 (24 grudnia)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Aneszka81[/TD]
[TD]2.styczeń.14 (30 grudnia)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Jjka[/TD]
[TD]5.styczeń.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Karmelova[/TD]
[TD]7.styczeń.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Napierajka[/TD]
[TD]8.styczeń.14 (20 grudnia)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Effcia123[/TD]
[TD]11.styczeń.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Hannah34[/TD]
[TD]2.luty.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Katherine_mag[/TD]
[TD]26.luty.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Maya12[/TD]
[TD]15.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Milla76[/TD]
[TD]15.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]Julianna[/TD]
[TD]20.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Marczitka[/TD]
[TD]25.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Misiarska[/TD]
[TD]2.kwiecień.14 (30 marca)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Gabi004[/TD]
[TD]23.kwiecień.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]KasiaZG[/TD]
[TD]30.kwiecień.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]Nanka[/TD]
[TD]4.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]Nana7ma[/TD]
[TD]10.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]Paulinka_uk[/TD]
[TD]10.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.[/TD]
[TD]KPe007[/TD]
[TD]15.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.[/TD]
[TD]Adb7[/TD]
[TD]15.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.[/TD]
[TD]Anulfka[/TD]
[TD]20.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.
[/TD]
[TD]Monika_83[/TD]
[TD]24.maj.14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.
[/TD]
[TD]Liskaaa
[/TD]
[TD]17.czerwiec.14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25.
[/TD]
[TD]Edytka84
[/TD]
[TD]24.czerwiec.14
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dostalam nifedypine ten lek to jakiś koszmar piekło na ziemi. Płonę cała ledwo oddycham. Teraz na to dostalam relanium na wyciszenie - jutro na obchodzi poprosze o zmianę lęków bo to jakiś dramat - juz wole urodzić jak brać te leki bo umieram po nich i malucha tez się to wcale nie podoba.

Fenoterolu wcale nie dostałam, jestem po obchodzi odstawili mi leki, teraz mam mieć skopolan. Co dziennie jest inny lekarz i aż się boje co będzie jutro. Jutro ważny obchód niech podejmą decyzję co dalej ze mną.

Mąż przyjeżdża z mała, nie ma problemu ale ona zainteresowana wszystkim poza mamą. Nie czuje mojego braku jak ma tate 2 babcię na zmianę, i prababcie bo wszyscy się rzucili.

To dobrze ze mala nie placze bo Tobie by trudniej bylo. A jak Cie odwiedzaja to czas szybciej pewnie leci. A jak towarzystwo na sali, dziewczyny znosne? Czy masz tak jak Gotadora, ze jakies trudne egzemplarze.?;)

Towarzystwo bardzo ok :-) leże w 2 na sali 6 osobowej. Tylko problem w tym ze nie na oddziale (miejsc nie ma) tylko w sali przy IP przerobionej z gabinetu. I nawet łazienki nie ma :-( WC na korytarzu a pod prysznic muszę chodzić na oddział do innych pokoi. No i nie ma TV ale jak dla mnie to plus bo cały dzień sama decyduje kiedy spie i nic mi nie przeszkadza. Wykupilam NET na kom i jest ok :-)

Z tym brakiem TV ro sie zgadzam. Nie ma nic gorszego niz byc skazanym na ogladanie jakichs glupich programow przez caly dzien. Brak lazienki to rzeczywiscie niedogodnosc. Ale ja rodzilam w szpitalu gdzie byly tylko dwie lazienki w korytarzu i tez dalo sie zyc. Chociaz wiem ze ten moj szpital to jakis skansen normalnie byl.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry