Kasiona
Fanka BB :)
moje chlopaczki sa dwujajowe, dwuowodniowe, dwukosmowkowe![]()
hmmm dwujajowe w sumie to klejnoty wygladaly, ze kazdy ma po dwawiec czterojajowe z dwoch mych jajeczek
![]()
HEHE
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moje chlopaczki sa dwujajowe, dwuowodniowe, dwukosmowkowe![]()
hmmm dwujajowe w sumie to klejnoty wygladaly, ze kazdy ma po dwawiec czterojajowe z dwoch mych jajeczek
![]()
U mnie było bardzo podobnie - dziewczyny rosły pięknie, wg pomiarów wiek ciążowy był o ok. tydzień/dwa do przodu, a potem, jak zrobiło się ciasno w brzuszku bardzo zwolniły. Właściwie pod koniec ciąży w ogóle już nie rosły. Urodziły sie z wagą 2100 i 2200 na początku 37 tygodnia. Przed samym cc miałam kilka razy robione usg i raz słyszałam, że dziewczynki ważą ok. 1800g, innym razem, że 2500. Wyszło pośrodku ;-)Dziewczyny pomozcie mi.. odebralam dzis wyniki na obciazenie cukru i wyszlo fatalnie.. glukoza na czczo 80 mg (dopuszczalne), ale po obciazeniu 75 glukozy wyszlo juz 207 mg (a powinno byc do 120 mg), po 2 godz 167 mg.. wiec nie za ciekawie to wyglada.. miala ktoras z Was ten problem?? dodam ze jestem w 24 tyg ciazy, a lekarz po usg powiedzial, ze moje dzieci to kolosy. strasznie sie martwie. a wizyte do diabetologa mam dopiero na 30.04