Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to cala noc spie jak mops.Ale potem caly dzien jakas taka niewyspana.Moglabym spac 24 godziny na dobe hiihhej,
rany wy tez tak macie, ze nie spicie w nocy? czuje sie permanentnie niewyspana, drzemie cala noc a rano oczy na zapalkach...przemecze do wieczora a jak sie klade to nie moge zasnac, nie wiem czy to przez to, ze ciezko mi sie obraca ze strony na strone w lozku i sie wybudzam...dzis mam wyjatkowo dosc tego stanu grrrrr mam ochote sie napic piwa i wyspac!!!a tu ten remont, tepawi budowlancy i ...ech szkoda gadac...
please dajcie mi kopa w tylek to moze wskocze na obroty
![]()
czesc baloniki)))) ja dopiero mam zrobic to badanie z glukoza , juz mi nie dobrze na sama mysl . Przynajmniej tyle ze nie trzeba byc naczczo i lekarz radzil mi wziac polowke cytryny i se wcisnac do tej ohydnej glukozy co by jakos przez gardlo przeszlo . Mam czas do 14 maja ( nastepna wizyta ) .
A na tej wiazycie , 3 dni temu dowiedzialam sie ze na 100% jest jeden chlopak ,a druga dzidzia skromna bardzo i se nie dala podpatrzec co tam ma . Mam jakies wyczucie ze tez chlopak bedzie . Moze byc , w sumie bede miala 2 corki i 3 synow![]()
Najwazniejsze ze zdrowo rosna , wszystko jest ok . Jedno wazy 260 g , drugie 270 g , a dlugasne na 19 cm .
Boje sie pomyslec co to bedzie za miesiac , dwa ... juz teraz trudno mi sie schylic i skarpetki ubrac ( buty na szczescie mam na wsuwanie ) a to dopiero 18 tydzien .
Moj malzonek wczoraj stwierdzil ze brzuch to mi w oczach rosnie![]()