Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja to cala noc spie jak mops.Ale potem caly dzien jakas taka niewyspana.Moglabym spac 24 godziny na dobe hiihhej,
rany wy tez tak macie, ze nie spicie w nocy? czuje sie permanentnie niewyspana, drzemie cala noc a rano oczy na zapalkach...przemecze do wieczora a jak sie klade to nie moge zasnac, nie wiem czy to przez to, ze ciezko mi sie obraca ze strony na strone w lozku i sie wybudzam...dzis mam wyjatkowo dosc tego stanu grrrrr mam ochote sie napic piwa i wyspac!!!a tu ten remont, tepawi budowlancy i ...ech szkoda gadac...
please dajcie mi kopa w tylek to moze wskocze na obroty
![]()
czesc baloniki)))) ja dopiero mam zrobic to badanie z glukoza , juz mi nie dobrze na sama mysl . Przynajmniej tyle ze nie trzeba byc naczczo i lekarz radzil mi wziac polowke cytryny i se wcisnac do tej ohydnej glukozy co by jakos przez gardlo przeszlo . Mam czas do 14 maja ( nastepna wizyta ) .
A na tej wiazycie , 3 dni temu dowiedzialam sie ze na 100% jest jeden chlopak ,a druga dzidzia skromna bardzo i se nie dala podpatrzec co tam ma . Mam jakies wyczucie ze tez chlopak bedzie . Moze byc , w sumie bede miala 2 corki i 3 synow![]()
Najwazniejsze ze zdrowo rosna , wszystko jest ok . Jedno wazy 260 g , drugie 270 g , a dlugasne na 19 cm .
Boje sie pomyslec co to bedzie za miesiac , dwa ... juz teraz trudno mi sie schylic i skarpetki ubrac ( buty na szczescie mam na wsuwanie ) a to dopiero 18 tydzien .
Moj malzonek wczoraj stwierdzil ze brzuch to mi w oczach rosnie![]()