anulfka- fanklub leżących to całkiem niezły pomysł :-)
kamilasze- ja biorę codziennie po 1 tabletce żelaza , ale mam żółte. Ja mam rozstępy pod pępkiem, ale w każdej ciąży mi wychodziły. Później zbledną, zatem głowa do góry :-)
Dolores32- super, że jesteś już troszkę spokojniejsza. Najważniejsze, że z maluchami wszystko ok.
Ter81 - witaj. Zatem jesteśmy mniej więcej w tym samym czasie ciąży. Ja też mam dwuowodniową jednokosmówkową. U mnie na razie różnica 150g.
A_nka- kazda ciąża jest inna. Ja do tej pory nie miałam żadnych problemów, a w tej ciąży czuję się fatalnie... Współczuję grypy, ale chyba lepiej, że zdarzyło się to w szpitalu.
Julianna- leż koniecznie. Na pewno dasz radę i wytrzymasz tydzień.
Emilek- spokojnie wytrzymasz i Ty :-)
Trzymajcie kciuki - dziś mam wizytę :-)
kamilasze- ja biorę codziennie po 1 tabletce żelaza , ale mam żółte. Ja mam rozstępy pod pępkiem, ale w każdej ciąży mi wychodziły. Później zbledną, zatem głowa do góry :-)
Dolores32- super, że jesteś już troszkę spokojniejsza. Najważniejsze, że z maluchami wszystko ok.
Ter81 - witaj. Zatem jesteśmy mniej więcej w tym samym czasie ciąży. Ja też mam dwuowodniową jednokosmówkową. U mnie na razie różnica 150g.
A_nka- kazda ciąża jest inna. Ja do tej pory nie miałam żadnych problemów, a w tej ciąży czuję się fatalnie... Współczuję grypy, ale chyba lepiej, że zdarzyło się to w szpitalu.
Julianna- leż koniecznie. Na pewno dasz radę i wytrzymasz tydzień.
Emilek- spokojnie wytrzymasz i Ty :-)
Trzymajcie kciuki - dziś mam wizytę :-)

pacjentki wchodzą i wychodzą do rodzin, a położne i pielęgniarki dostają białej gorączki. Polska rzeczywistość.
pod koniec pierwszej ciąży mnie to dopadło, lekarze przestrzegali przed drugą ciążą jednak z Dominikiem nic mojej wątrobie nie dolegało.
być może to nie ma nic wspólnego z cholestazą, ale trochę mnie to martwi.

ubranka wszystkie już poprane i poprasowane. Muszę tylko rozdzielić to co do szpitala i to co zostaje w domu. Planuje w tym tyg w szafie na jednej półce ułożyć wszystko to, co w razie czego mąż ma zapakować i przywieźć:-)