Ale się wkurzyłam. Szlag by to trafił. Napisałam takie długiego posta i się skasował
Paulineczka - Ja wychodzę z założenia, że jeśli wyniki są w miarę w normie i lekarz nic nie zaleca, to nie widzę sensu, by faszerować się witaminami i suplementami. Jakby nie patrzeć to przecież chemia... Ja brałam tylko kwas foliowy. Teraz biorę jeszcze inne leki, ale to z witaminami nie ma nic wspólnego;-)
Edytka, Fusun, Iwizara, Adb - Też ma Zespół Niespokojnych Nóg. Niestety dla mnie nasila się on podczas odpoczynku (leżenia), a ja przecież cały czas leżę.

Dopada mnie to nieprzyjemne uczucie więc o każdej porze dnia i nocy, bez żadnej reguły. Jak mam męża pod ręką to musi mi masować (ugniatać, podszczypywać, miętosić itp.) nogi. Całkowicie ból nie przechodzi, ale jednak dużo pomaga.
Iwizara - ciała ketonowe w moczu nie są dobre. Jednak nie wiem czy tylko są zagrożeniem dla dzieci podczas cukrzycy, czy też i bez niej. Test glukozy wyszedł Ci ok?
A_nka, - fajnie, że wypuszczają Cię do domu. Teraz dbaj o siebie, żebyś znowu za szybko tam nie trafiła
Katerine - śliczne Maluszki. Jak będziesz miała chwilę, to koniecznie opisz chociaż w skrócie swój poród, bo ciekawość mnie zżera, co Ci się przytrafiło:-)
Ciekawe czy Julianna już po cesarce?
Co do łóżeczek, to też będę miała dwa. Na początku jedno w sypialni, drugie w pokoju dzieci. Potem oba u dzieci:-)