Paulineczka_
mamy lutowe '08
Fusun- bardzo mi przykro 
Dostałam wlasnie list ze szpitala, ze mam cukrzyce
Jaka jestem zla to pojecia nie macie. Moze mialam ja od poczatku, ale w tym chorym kraju mierza to dopiero w 27 tc :-(Teraz mi wielce naprzysylali spotkan, az mi sie chce plakac.
Dziewczyny, nie pamiętam któa ma podobny problem, Emilek na pewno, ale chyba ktoś jeszcze- gdzie kupiłyście glukometry?
Dostałam wlasnie list ze szpitala, ze mam cukrzyce
Jaka jestem zla to pojecia nie macie. Moze mialam ja od poczatku, ale w tym chorym kraju mierza to dopiero w 27 tc :-(Teraz mi wielce naprzysylali spotkan, az mi sie chce plakac.Dziewczyny, nie pamiętam któa ma podobny problem, Emilek na pewno, ale chyba ktoś jeszcze- gdzie kupiłyście glukometry?
Ostatnia edycja:

. 16.04. idę do szpitala a następnego dnia cesarka więc święta spędzamy w szpitalu. To będzie 36 tc i lekarka stwierdziła, że dłużej już nie dam rady, bo szyjka krótka i miękka, a główka jednej z dziewczynek jest już naprawdę bardzo nisko.
Po prostu przyszedl list z informacja, ze mam cukrzyce ciazowa i tyle. Wyniki USG to mam np w postaci zdjec w telefonie i nic wiecej. Opanowalam wlasnie glukometr i zmierzylam na czczo, wyszlo 73 czyli prawodlowo; nie jadlam dobrych kilka godzin, bo bylam na egzaminie, a pozniej jeszcze jezdzilam szukac tego ustrojstwa, moze ta przerwa tez ma wplyw
Zjadlam no i za jakas godzine zmierze znowu.