reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Iwizara[/TD]
[TD]20 maj 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Dolores32[/TD]
[TD]31 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]edytka84[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]dagos[/TD]
[TD]29 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]darunia0712[/TD]
[TD]11 lipiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Gosia.82[/TD]
[TD]17 lipiec 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Anielka[/TD]
[TD]2 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Domi88[/TD]
[TD]8 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Madison[/TD]
[TD]13 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Majeczka84[/TD]
[TD]15 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]Sarenka89
[/TD]
[TD]19 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Alicja32[/TD]
[TD]3 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Ineska1984[/TD]
[TD]5 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]a_nka[/TD]
[TD]13 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]perelka0609[/TD]
[TD]18 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]cat4[/TD]
[TD]17 listopad 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cannot
szczere wyrazy współczucia, naprawdę nie wiem co więcej napisać;/
dagos czemu lekarz powiedział że tak szybko urodzisz? co się dzieje?
Iwizara, Dolores macie ustalone terminy czy macie czekać?
cat4 zrobione :)

Ostatnia edycja:
Wow ja mam az 9 miejsce na liscie, niestety w moim przypadku nierealne ale mam nadzieje ze bede chociaz 6 a nie 3 w kolejce. Wszystko sie pewnie na dniach wyjasni albo w ciagu najblizszych tygodni.

cannot strasznie mi przykro. Trzymam kciuki za zdrowie synka.
U nas powoli coraz lepiej. Dzieci rosna i sa kochane. Fabian jest malutki i ma male problemy z kupkami ale przy cierpliwosci i cwiczeniach jakos udaje mu sie zrobic. Emilka na szczescie zdrowa :-) troche malo czasu na razie mam inie doczytalam wszysfkiego kto juz urodzil wiec gratuluje wszystkim mamusia:-D

Dagos właśnie liczę na Ciebie, ze zdasz mi relacje, jak bedziec na Czerniakowskiej, trzymam kciuki!!:) byłam dzisiaj na połówkowym, lekarz potwierdził mi, ze parka, wszystko ok, oboje waza prawie po 400g:) No a z tym szpitalem to moze doradził mi św. Zofii, bo sam tam pracuje!

reklama
Ineska - opieka w tym szpitalu jest na prawdę super. Rodziłam cc i wszyscy byli bardzo mili i pomagali mi. Tak jak pisałam wcześniej, luksusów tam nie ma jeśli chodzi o warunki lokalowe, ale będąc w szpitalu w ogóle się o tym nie myśli. Ja tyle tam przeleżałam i ani razu nie pomyślałam że przydałoby się to czy tamto;-) Jakbyś miała jakieś konkretne pytania to chętnie udzielę informacji

Agniecha - nie pamiętam czy Ci gratulowałam:-) z pamięcią u mnie nie najlepiej. Efekty uboczne niespania :-p W każdym razie przyjmij moje gratulacje. Byłaś ode mnie jeden dzień dalej w ciąży, a moje dzisiaj skończyły miesiąc:-)
Swoją drogą, to córcia ma ładne imię:cool2: moja imienniczka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry