reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Nojo zaraz zerknę :-) edit. Patrzyłam i faktycznie to praktycznie to samo.

Ale ja i tak przy nich zostanę bo z Nelą niektórych zestawów witamin nie tolerowałam :-)

Ja magnez też biorę. Czase, do tego nospę i codzień insulinę.

Ostatnia edycja:
Ja ruchy z chlopakami poczulam w 12 tyg teraz jeszcze nic nie czuje ja mam termin na 4 grudnia poprosze do tabelki:-)podobaja sie wam zmiany na forum??

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]dagos[/TD]
[TD]27 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]edytka84[/TD]
[TD]28 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]darunia0712[/TD]
[TD]11 lipiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Gosia.82[/TD]
[TD]17 lipiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]santini
[/TD]
[TD]27 lipiec 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Anielka[/TD]
[TD]2 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Madison[/TD]
[TD]13 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Majeczka84[/TD]
[TD]15 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Sarenka89
[/TD]
[TD]19 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Alicja32[/TD]
[TD]3 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]Ineska1984[/TD]
[TD]5 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]a_nka[/TD]
[TD]13 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]perelka0609[/TD]
[TD]18 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]nojo[/TD]
[TD]30 październik 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]cat4[/TD]
[TD]17 listopad 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]asia4532[/TD]
[TD]20 listopad 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]mama290[/TD]
[TD]4 grudzień 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Co do zmian to ja nawet nie bardzo wiem co się zmieniło :-p:-D

Ostatnia edycja:
No ja magnez też łykam. A co do ceny to źle spojrzałam różnica jest bo ilość jest różna czyli na jedno wychodzi. Zobaczymy czy będą mi smakować;-) ja ogólnie wszystko dobrze toleruje.
A jakie są zmiany?

Nojo ilość jest taka sama ;-)

Przy omega med optima musisz łykać jedną tabletkę z wiatminami i drugą kapsułkę z kwasem DHA.

Dlatego tam masz 60 czyli 30 tych i 30tych :) ale i tak bierzesz dwie dziennie więc omega wychodzi drożej.

Ja wygooglalam 60+30 za 75 zł i 30+30 za 40zł i myślałam ze te 30 to gratis.. zobaczymy jakie te moje będą. lekarz chwalił ze są małe i nie smierdza rybą.
A mam takie pytanko : świadczenia z zusu z l4 przychodzą na adres? Jestem ciekawa jak to bedzie wyglądało bo zmienilam zameldowanie po pierwszym zwolnieniu i drugie mam na nowy adres. Zresztą mój szef nie dostarczył jeszcze pierwszego do zusu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry