reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ineska,muszę Ci powiedzieć, że jest na prawdę dobre. Bardzo szybko wzrosła mi hemoglobina po nim. Nie odczuwałam żadnych bólów brzucha czy zaparć. Lekarz kazał brać mi je przed jedzeniem. W pierwszej ciąży brałam sorbifer i nie dość, że zaparcia po nim były straszne to jeszcze przez całą ciążę nie mogłam wyjść z anemii. A teraz w ciągu 2,5 miesiąca pozbyłam się jej.

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]dagos[/TD]
[TD]27 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]edytka84[/TD]
[TD]29 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]darunia0712[/TD]
[TD]11 lipiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Gosia.82[/TD]
[TD]17 lipiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]santini
[/TD]
[TD]27 lipiec 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Anielka[/TD]
[TD]2 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Madison[/TD]
[TD]13 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Majeczka84[/TD]
[TD]15 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Sarenka89
[/TD]
[TD]19 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Alicja32[/TD]
[TD]3 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]Ineska1984[/TD]
[TD]5 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]a_nka[/TD]
[TD]13 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]perelka0609[/TD]
[TD]18 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]nojo[/TD]
[TD]30 październik 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]cat4[/TD]
[TD]17 listopad 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]asia4532[/TD]
[TD]20 listopad 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]aga3004[/TD]
[TD]30 listopad 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]mama290[/TD]
[TD]4 grudzień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.[/TD]
[TD]annte[/TD]
[TD]8 grudzień 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dagos, a Ciebie na kiedy przesunąć? :)

Dagos co się będziesz pod koniec roku rozpakowywać, noce w święta zarywać, nie mieć czasu nawet na podrapanie się za przeproszeniem po tyłku lepiej na styczeń :)) nie mamy żadnej styczniówki jeszcze możesz być pierwsza hihi i jaka "dojrzała" :))

Trzymam za Was kciuki nieustannie :)

Czesc dziewczyny.
Bylam dzis na wizycie, na USG wszystko w porzadku, dzieci odpowiednio 3,3 i 3 kg. PO USG poszlam na rozmowe z lekarzem, wlasciwe to po termin cesarki bardziej bo dzieci nadal posladkowo, no i dal mi termin na 10 czerwca...na kolejna wizyte, w miedzy czasie zadnych KTG ani innych wizyt, oprocz standardowej u rodzinnego, ktory sprawdza mocz. Ja juz nie wiem co mam robic, nie mam juz sil :-(:-(

Paulineczka to jak rozumiem nadal jesteś bez termini CC?? 10 czerwca pewnie już powiedzą kiedy zobaczysz dzieciaczki, a i gratuluję tak pięknej wagi :)

reklama
No tak, nie mam nadal terminu. Ja myslalam, ze w przyszlym tygodniu bede miala CC, bo tak mowili nawet dzisiaj i nagle jak diabel z pudelka wyskoczyl jakis lekarz z terminem na wizyte :-(
Nie wiem po co mi dawali te sterydy 2 tygodnie temu :baffled:

A wage to ja to traktuje z przymruzenem oka, po doswiadczeniu z pierwszym gdzie sie pomylili o prawie 1 kg.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry