Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

anulfka to tez mialas przeboje :/ ale grunt,ze dzieci zdrowe! Przeciez w 26tyg to one waza okolo 700g...dla mnie niewiarygodne! Chwala Bogu za ta dzisiejsza technike.
Ja nawet nie wiem, czy nam wewn czy zewn rozwarcie...
O krazku zaden doktorek mi nie wspomnial,a ja jeszcze bylam zielona w temacie.
Dlaczego mnie puscili ze szpitala? W 23tyg kiedy tam wyladowalam mialam bardzo miekka szyjke na 1cm +to rozwarcie na 1cm. Po 1,5tyg syt sie poprawila, szyja twarda, troche dluzsza. Chcieli zostawic, ale wyszlam...tydz temu bylismy na kontroli i mimo, ze leze caly czas to szyja prawie zgladzona, ale wciaz twarda, brak skurczy, plamien itp. Teraz mam lozko podniesione. Biore luteine i magnez.
Dzieci od 23tyg znacznie sie podniosly, z poczatku gin czul w kanale stopki jednego... teraz juz na szczescie nie.
Na szczescie wymaz wyszedl idealnie, nie robilam jeszcze obciazenia glukoza, poki co gin o tym nie wspomnial. Zobaczymy jak wypadnie kontrola za 2 tyg.
Co do blizniat, na poczatku bylam przerazona. Teraz sie ciesze, kazdy mi mowi, ze duzo lepiej muec dwoje na razwiec tego sie trzymam.
. Wszystko będzie dobrze.