Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak :-) Piotr i Zuzanna choć wolałabym Sebastian no ale dziadek jak się dowiedział że będzie wnuk to się poplakal i mąż stwierdził ze nazwiemy tak jak dziadek :-)
a ja nad opieką, po porodzie jakoś na razie nie myśle, mąż bedzie musiał coś wykombinować, bo opieka nade mna ani tacierzyński mu nie przysługuje;/ babcie też pracujące. Jakoś, to będzie dobrze, że to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to jest przy jednym dziecku, więc tak do końca nie wiem co mnie czeka ;p
co do upałów, to ostatnio siedziałam na balkonie ze zraszaczem do kwiatów i z nogami w misce z zimną wodą
Na szczęście przepływy ok ale co tydzień albo częściej kontrola wiec nici z wyjazdu w Bieszczady. Mąż sam z Juleczka pojedzie na tydzień, a później najwyżej 2 tygodnie na działce pod Warszawą będziemy. Oby wszystko było dobrze.