Olusiu,u mnie beda dwie corcie, bedzie dobrze musi byc,poczatki sa trudne ale z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.
Zdrowia dla mamy.
Jup,ja mam wizyte dokladnie za tydzien we wtorek.
Od wczoraj po poludniu znow leze w szpitalu.Bylam na wizycie w poradni gin-pol. (Za tydzien mam w Wawie wizyte),strasznie mnie krocze swedzi i piecze i nie bardzo czekac tydzien,w dodatku pojawily sie obrzeki (rak i nog),ktore nie scbodza po nocy.Cisnienie mialam w granicach.Bylo dobrze,po wizycie wrocilam do domu i udalam sie do toalety,a tam krew.Byc moze po badaniu,ale nie bagatelizowalam tego i odrazu pojechalam i dali mi skierowanie do szpitala (od wczoraj leze w szpitalu,w ktorym planuje rodzic).Badali mnie i nie widac zadnego plamienia i krwawienia,wczoraj szyjka byla krotka,zrobili usg z corciami wszystko w porzadku,przeplywy dobre,z wczorajszego usg maja 1800 i 1900,obie ulozone miednicowo.
Wyniki mam w normie,dzis mnie badali nie ma zadnego plamienia,krwawienia ani zagrozenia porodem przedwczesnym,jak bedzie dobrze to za 2-3dni wypuszcza mnie do domu.Zglaszalam mroczki przed oczami na obchodzie i mam miec konsultacje okulistyczna.Mialam dzis 2x ktg,dziewczynki daly im do wiwatu,na ktg pisza sie skurczyki i skurcze,ale ja ich nie czuje.