Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja zrobilam dobry deal - 1000zł za uzywanego Danny duo sport z gondolami, fotelikami i spacerowkami + wszystkie gadzety typu spiwory. Sprawdza sie super do tej pory.
kup uzywke. teraz dobra opinia ciesza sie baby joggery city mini GT.
co do zdejmowanych dondol. A bedziesz miala co zrobic jak jeden bedzie chory i kto z nim w domu zostanie? A z drugim kto na spacer opjdzie?
Mi sie tak zdarzylo ze 2x ze jechalismy z jednym do szpitala a drugi zostal w domu ale wtedy bralismy go do fotelika samochodowego. Ten co zostal w domu pojechal z babcia na spacer, druga gondola byla pusta tylko koc wlozony bo ludzie glupie pytania zadawali jak widzieli, ze druga gondola pusta
Ja dzisiaj oglądałam wózek Dorian 3w1 ze wszystkim kosztuje 2600.To jeszcze nie jest tak źle.Szerokosci ma ok 78cm a gondolki mają po 29cm.Potem przerzuce się na spacerówke i tyle.Jest naprawde fajny i taki zgrabny.No i zmieści się w standardowe drzwi.
Ja z kolei uważam, ze jesli kogoś stać niech oczywiście kupuje gondole. Jednak nie jest to rzecz niezbędna, pod warunkiem posiadania rozkładanych na płasko spacerówek. Moje sa z marca, bylo troche zimno, troche ciepło. Kombinezony+kocyki+osłonki na spacerówki i bylo ok. Nic nie wiało, budki mocno zaciągnięte. Jesli gondole maja służyć przez 5-6 miesięcy to ich zakup uważam za zbędny