reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Aniu dziękuje, jest ok fizycznie - trochę boli i twardnieje brzuch, psychicznie daję radę, głównie dzięki temu że wiem, że jestem pod opieką. Muszę wierzyć, że będzie ok. Przepływy póki co są ok.

Alia spokojnie bo nerwy moga tylkonzaszkodzic. Takie maluchy juz ratują wiec sie bie stresuj na pewno jesteś w dobrych rękach a dzieciaczki sa silne wiec dadzą sobie radę bądź dobrej myśli!

Nie bardzo wiem co chca robic - rzucili na obchodzie tak i nie bylam w stanie nawet dopytac, bo wycisnelo mi lzy. Tydzien 26 i 3 dni. Kachna ttts i siugr to powiklania ciazy jednokosmowkowej.
Bedzie kolejny obchod to zapytam...

Nie bardzo wiem co chca robic - rzucili na obchodzie tak i nie bylam w stanie nawet dopytac, bo wycisnelo mi lzy. Tydzien 26 i 3 dni. Kachna ttts i siugr to powiklania ciazy jednokosmowkowej.
Bedzie kolejny obchod to zapytam...

Alia a jak przybierają duza jest różnica w masie miedzy nimi? U mnie u jednego podejrzewali tachokardie i tez co chwila doppler itp alertów od kroplówki prawdopodobnie. Od wczoraj silne i bolesne skurcze mam a to tez wcześnie 32+4 i przynieśli mi zgodę na Cc do podpisania w razie co...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry