Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze ze sa madrzejsze forumkowiczki od lekarzyTroche dziwny ten lekarz. To od cukrow tylko dzieci na wadze przybirają? Mam nadzieje, ze w poradni cie troche lepiej poinformuja.
Nie mozna bagatelizowac cukrzycy w ciazy, nawet w blizniaczej, a moze szczegolnie w blizniaczj, ktora jest zagrozona porodem przedwczesnym. Mierz sobie poziom glukozy i patrz. JAk wyniki sa za wysokie czyli po 1h powyzej 120 to sie ograniczaj. NA stronie szpitala na Karowej jest taka rozpiska, przykladowy jadlospis na 2 tgodnie. Nieprzestrzeganie cukrzycy moze doprowadzic, ze dzieci beda za bardzo przybierac na masie, macica nie wytrzyma takiego obciazenia i urodzisz za wczesnie. Grunt, zeby donosic, waga ma drugorzedne znaczenie Dzieci musza same oddchac, miec odruch ssania. Poczytaj sobie, popytaj. Twoj lekarz troche dziwne ma podejscie, jak dla mnie.
Będzie dobrze Kachna. Nie ma innej opcji! Czy da się odczuć to, że skraca się szyjka? Ja od wczoraj odczuwam nieraz klucie w pachwinie, ale to pewnie wina tego, że macica i więzadła się rozciągają