reklama

Ciąża bliźniacza

Mamadla2 to nie miałaś na pierwszej wizycie? Dziwne bo przeważnie na początku robią tylko takie bo po brzuchu na samym początku ciężko zobaczyć. Spokojnie nie jest bolesne a raczej odczuwasz taki dyskomfort :p lekarz zakłąda na ten instrument prezerwatywę więc się nie przestrasz :p ale to oczywiście w celach higienicznych :) tylko pamiętaj żeby się dokładnie wysikać przed badaniem bo inaczej będziesz czuła ucisk na pęcherzu :p ja poszłam jak byłam w szpitalu na badania z pełnym i myślałam że popuszczę, nie poszłam wcześniej bo wiedziałam że będę musiała oddać mocz do badania :p

Gratuluję dziewczynek ;) który to tc?

Pierwsze usg miałam w 12 tygodniu. Teraz lekarz powiedział ze dopochwowe bo beda sprawdzać szyjkę, jeśli wszystko Ok to nie bedzie trzeba powtarzać tego.
No dziwne ale mieszkam w Danii a tu troche inaczej :)
Tydzien 20 i 3 dzien :)

reklama
Hej :) ja byłam w środę na usg. Mam dwie dziewczynki pod sercem :) wszystko jest dobrze były tak ruchliwe ze lekarz nie mógł ich wymierzyć Ale udało sie ;) za 3 tyg bede miała usg dopochwowe strasznie sie boje i wstydzę to moje pierwsze.. Powiedzcie czy to boli ??
A jak wy sue czujecie ??
Witaj w klubie. Tez mam dwie dziewczynki [emoji4]

Usg do pochwy nie boli ale może sprawić dyskomfort. No słuchajcie to jest sonda cieńsza niż...męskie przyrodzenie wiec bez obaw [emoji2][emoji2][emoji2] to wiercenie ta sonda w te i powrotem może powodować dyskomfort ale do przeżycia.
Hej czy ktoras miala taki dziwny bol bioder najbardziej w nocy, co godzine musze zmieniac bok bo juz nie daje rady wylezec,w pierwszej ciazy tak nie mialam i zastanawiam sie czy to ma zwiazek z ciaza czy jakas osteroporoza ;)
U mnie też ten ból się pojawia. Teraz dochodzi czasami ból spojenia...ale to po długim siedzeniu.

eiktkw7i1lgslap3.png

Witaj w klubie. Tez mam dwie dziewczynki [emoji4]

Usg do pochwy nie boli ale może sprawić dyskomfort. No słuchajcie to jest sonda cieńsza niż...męskie przyrodzenie wiec bez obaw [emoji2][emoji2][emoji2] to wiercenie ta sonda w te i powrotem może powodować dyskomfort ale do przeżycia.

U mnie też ten ból się pojawia. Teraz dochodzi czasami ból spojenia...ale to po długim siedzeniu.

eiktkw7i1lgslap3.png

Mam nadzieje ze dam rade hehe:)
A imiona juz wybrałaś ?:)

Hej dziewczyny ja niestety 5 dni w szpitalu bylam przez goraczke 39.7 maz przyciagnal do domu jakiegos wirusa pozniej ja i moj synek kaszel dalej sie utrzymuje a goraczka przez 3 dni nie chciala odpuscic.z dziewczynami wszystko ok i w tym tyg.ustalimy chyba date cc. za dwa tyg

koki872 już? Który to tc? Ja mam w poniedziałek wizytę i chyba też pogadam o dacie z lekarzem :) walizka spakowana, wczoraj mąż przywiózł wózek,łóżeczko, przewijak i kuuuupę ubranek od rodzinki :P hehe

DorJan świetny lekko się prowadzi i bardzo łatwy w obsłudze, chodzi mi o zmienianie gondoli bo można w obu kierunkach ustawiać, o składanie i rozkładanie, zdejmowanie pokrowców do prania jak narazie jestem nim zauroczona :D

Gosiu mnie bardzo bolały biodra. Możliwe ze się rozchodzą, żeby pomieścić maluchy. :)
Najgorzej że teraz chyba wracają do swoich rozmiarów i znów bolą. Kręgosłup także.

Patuska piękne imiona wybrałaś!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry