Cukiereczek_wwy
Fanka BB :)
Mam straszną też zgage z nimi az wymiotuje. A napina Ci się brzuch az jest twardy jak skała? Masz jeszcze jakieś dolegliwości?U mnie jedna ma zwezona cieśń aorty...
W 32 tyg 2040 gram i 1640 gram
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam straszną też zgage z nimi az wymiotuje. A napina Ci się brzuch az jest twardy jak skała? Masz jeszcze jakieś dolegliwości?U mnie jedna ma zwezona cieśń aorty...
W 32 tyg 2040 gram i 1640 gram
![]()
28 tydzieńEwcik będzie dobrze. Będziecie pod opieką. Przypomnisz mi tydzień? Ja suwaczkow nie widzę na telefonie...
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Twardnienia juz przeszłam. Wyciszanie skurczów w szpitalu dwa razy. Mam peesar założony. I wielka zgage obrzęki i bóle kręgosłupa. A tak to do przodu.Mam straszną też zgage z nimi az wymiotuje. A napina Ci się brzuch az jest twardy jak skała? Masz jeszcze jakieś dolegliwości?
A ile leżałaś w szpitalu z tym twardnieniem brzucha? Ja już leżę tydzień. Dawali mi przez 3 dni lek w pompie co leciał 24h na dobę a teraz dają luteine i nospeTwardnienia juz przeszłam. Wyciszanie skurczów w szpitalu dwa razy. Mam peesar założony. I wielka zgage obrzęki i bóle kręgosłupa. A tak to do przodu.
![]()