Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym jej odpowiedziała ze trzeba było mówić że decyzja należy do ordynatora wcześniej to już dawno on by prowadził twoją ciążę :/Witam wszystkie nowe i przyszle mamusie.Jakis czas mnie nie tu bylo.Nadmiar zajec
.Sluchajcie ,alez sie wkurzylam...a mianowicie .Na poczatku ciazy 2o1k gin powiedziala ze nikt nie bedxie mnie zmuszal do porodu sn.Na ostatniej wizycie pytam jak to bedzie wygladalo ?a ona mi mowi ze decyzje nalezy do ordynatora...i co wy na to?!
U mnie dziś pani doktor powiedziała, że weźmie pod uwagę, że chce rodzić naturalnie ale żeby się nie nastawić na sn bo na to wchodzi wiele czynników: ułożenie dzieci, różnica masy, wyniki badań. Ze w 36 tyg przyjmie mnie na oddział i 37 rozwiążą ciążę bo nosić dłużej bliźniaki jest niebezpieczne.Za tydz mam kolejna wizyte.Zobaczymy... na pewno porusze ten temat ...niepoterzebny mi stres zwiazany z rozwiazaniem .W razie co przejade sie do szpitala i moze zapytam samego rodynatora, a jak nie to zmienie szpital :/